Організатори «Підкаменя-2011» нарешті визначилися із наповненням вечірньої сцени

«Підкамінь 2011»
«Підкамінь 2011»

Після тривалих і непростих роздумів, спричинених затяжними дощами, браком грошей та надмірною кількістю бажаючих виступати під зоряним небом Підкаменя, рішення нарешті прийняте.

Отож, враховуючи ваші побажання та можливості виконавців і організаторів, ті хто приїдуть на «Підкамінь 2011» матимуть можливість у вечірній програмі фестивалю слухати і насолоджуватись:

У п’ятницю, 22 липня- «Верлібена» (Сімферополь), «АтмАсфера» (Київ), ТаРУТА» (Київ), «Дримба Да Дзиґа» (Київ), «Веремій» (Київ), «Тінь Сонця» (Київ);

У суботу, 23 липня: «Наземний Відмінок» (Тернопіль), «Ренесанс» (Ірпінь), «Бандур Бенд» (Харків), «КораЛЛі» (Івано-Франківськ), «Русичі» (Білгород-Дністровський), «Гайдамаки» (Київ).

Програма неділі, 24 липня, як і в попередні роки, більше розрахована на смаки гостей фестивалю категорії «Кому за 35». То ж організатори просять, нехай вибачають ті, кому не до смаку Остап Стахів (Львів), Теодор Кукурудза (Львів), Остап (Львів), Тарас Курчик(Львів), Оратанія (Львів).

Сповитий легендами Підкамінь чекає на Тебе!

Довідка:

22–24 липня 2011 року у Бродівському районі в однойменному селищі відбудеться п’ятий за ліком Фестиваль «Підкамінь 2011». Концепція Етнофестивалю Підкамінь – сучасна українська фолькова музика, український стрій на фоні неймовірної краси природи, монастиря, котрий пережив вічність, і усього енергетичного ландшафту Північного Поділля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *