Уінтон Марсаліс виступить у Львові на Alfa Jazz Fest!

Уінтон Марсаліс виступить у Львові
Уінтон Марсаліс виступить у Львові

Легенда світового джазу – трубач Уінтон Марсаліс та квартет саксофоніста Ігоря Бутмана виступатимуть у Львові на Міжнародному джазовому фестивалі Alfa Jazz Fest!

Під час проведення грандіозної джазової події Alfa Jazz Fest до Львова з виступом завітає зірка світового масштабу, американский трубач і композитор, художній керівник Джазового Лінкольн-центру, володар 9-ти «Греммі» – Уінтон Марсаліс! Видатний музикант виступав разом із Хербі Хенкоком, Роном Картером та Тоні Уільямсом. Вперше в історії «Греммі» геніальний трубач отримав нагороду одночасно за класичне та джазове виконання, а також Марсаліс – володар Пуліцерівської премії в музиці. Видатний музикант з гастролями та просвітницькими програмами відвідав уже більше 30 країн світу на всіх континентах, окрім Антарктики. Його записи розійшлись тиражем більше 5 міліонів екземплярів. З ціллю привернути увагу громадськості до музики багато виступає на телебаченні та радіо, дає численні концерти та майстер-класи по всьому світу.

В рамках перебування на Міжнародному джазовому фестивалі Alfa Jazz Fest Уінтон Марсаліс виступить у Львові на головній сцені фестивалю в Парку Культури ім. Б.Хмельницького. Разом із Уінтоном Марсалісом виступатиме квартет відомого російського саксофоніста Ігоря Бутмана. Квартет Ігоря Бутмана вважається кращим джазовим колективом, «візитівкою» російського джазу. Видатний саксофоніст грав зі світовими зірками джазу, такими як Рей Чарльз, Джордж Бенсон, Ель Джеро та багатьма іншими. Справжньою сенсацією стали спільні виступи біг-бенда Ігоря Бутмана та оркестру Lincoln Center Jazz Orchestra під керівництвом Уінтона Марсаліса в Нью-Йорку.

На Alfa Jazz Fest у Львові тисячі людей матимуть змогу побачити та почути живі легенди джазу! Видатний трубач сучасності Уінтон Марсаліс погодився провести майстер-клас для українських музикантів в Львівській Консерваторії. Сенсаційною музичною подією стане виступ 3-го червня в перший день Фестивалю на Гала-сцені спільного проекту суперзірок американського та російського джазу Winton Marsalis&Igor Butman Quartet!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *