Третій Міжнародний фестиваль короткометражних фільмів та візуального мистецтва WIZ-ART 2010

20-23 травня у Палаці мистецтв вже втретє у Львові відбудеться Міжнародний фестиваль WIZ-ART, найбільша і найголовніша кіноподія року у нашому місті.

Протягом чотирьох насичених днів львів’яни і гості фестивалю переглянуть найновіші короткометражні фільми зі всього світу, загалом 105 фільмів з 30 країн.

Третій WIZ-ART виходить на новий рівень і пропонує широку панораму фільмів, отриманих від режисерів зі всіх куточків планети, від Гонконгу до Норвегії і Болгарії, від Іспанії до Нової Зеландії і, звичайно ж, України.

Міжнародне журі буде визначати переможців у категоріях «найкращий ігровий фільм», «найкращий анімаційний фільм» і «найкращий експериментальний фільм». Членами журі є турецький режисер Озан Ачіктан (Ozan Açıktan), медіахудожник Антон Черни (Anton Čierny) зі Словаччини, режисер зі Швеції Анна Клара Орен (Anna Klara Åhrén), а також український продюсер Олександр Дебич. Більше про членів журі читайте тут: http://wiz-art.com.ua/jury
Поза конкурсом будуть показані спеціальні програми найоригінальніших фільмів з Фінляндії, країн Азії, а також – підбірка сучасного відеоарту.
Свої фільми особисто представлять режисери Фернандо Усон (Fernando Usón, Іспанія), Томаш Юркєвіч (Tomasz Jurkiewicz, Польща), Тоні Донох’ю (Tony Donoghue, Ірландія), Ана Мендес (Ana Mendes, Португалія) та інші.
Також відбудуться спеціальні презентації фестивалів-партнерів WIZ-ART’у: Фестивалів студентських фільмів «Начало» (Росія) та «Early Melons» (Словаччина), Фестивалю фільмів жінок-режисерів «A Corto Di Donne» (Італія).

За чотири дні в головному залі Палацу мистецтв відбудеться загалом 13 ексклюзивних кіносеансів, кожен тривалістю півтори години, а в холі Палацу буде мистецька експозиція, створена спеціально для Фестивалю, також в перервах між сеансами виступатимуть ді-джеї і ві-джеї. Щовечора у клубах міста відбуватимуться вечірки в рамках фестивалю.

Повна програма WIZ-ART’2010 тут: http://wiz-art.com.ua/program2010

Дивіться офіційний відеоролик Фестивалю тут: http://vimeo.com/11666560

WIZ-ART – тільки яскраве кіно!

Загальні питання: info@wiz-art.com.ua, 0635615722
Щодо кінопрограми і вечірок: program@wiz-art.com.ua, 0936584577

Квитки в Палаці мистецтв, вул. Коперніка, 17 (кабінет 205).

Вартість входу на весь фестиваль – 99 грн (за 4 дні, протягом яких відбудеться 13 різних кіносеансів), 30 грн. – на один день на вибір. Кількість квитків обмежена!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *