Понад півсотні гуртків – на Ярмарку дитячого дозвілля

Масштабне свято для батьків та дітей – Ярмарок дитячого дозвілля – розпочнеться у Львові вже 6 вересня.

200 гуртків, 50 установ, 100 майстер-класів – усе розмаїття гуртків та творчих дитячих осередків – на Ярмарку дитячого дозвілля. Організатори Ярмарку – об’єднання Самопоміч та Львівська міська рада.

Цікаві заняття знайдуть тут батьки і для найменшеньких малят, і для старшокласників, і студенти. Ярмарок дитячого дозвілля відбудеться 6-8вересня у Львівському палаці мистецтв.

“Серед учасників Ярмарку – танцювальні клуби, школи іноземних мов, еколого-натуралістичні гуртки, центри науково-технічної творчості, а також багатопрофільні районні центри творчості й дитячі клуби. Під час Ярмарку відвідувачі зможуть безкоштовно отримати «Довідник дитячого дозвілля» з інформацією про гуртки, які діють у нашому місті.

Переважно батьки шукають куди залучити дітей на початку навчального року. І Ярмарок стане для них гарною нагодою на одній виставковій території ознайомитися з гуртками, які працюють в різних районах Львова. Також Ярмарок буде цікавий усім, хто любить творчість та активно проводити час”, –  Ольга Каспришин, координатор Ярмарку дитячого дозвілля від Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *