На Ярмарку дитячого дозвілля відбудеться більше 20 майстер-класів

Навчитись ліпити з глини, сконструювати свою першу механічну іграшку, взяти кілька уроків з танцю чи просто з користю провести час. Усе це діти зможуть 6-8 вересня на Ярмарку дитячого дозвілля. В програмі заходу – більше 20 різноманітних майстер-класів.

Понад 200 гуртків різного спрямування: від художнього, вокального, хореографічного до технічного, природничого чи туристичного, вмістить в собі Палац мистецтв в період з 6 до 8 вересня. Протягом трьох днів дитячі гуртки, клуби, танцювальні колективи та вокальні ансамблі демонструватимуть дорослим і малим відвідувачам Ярмарку увесь арсенал корисного дитячого дозвілля.

“На другому поверсі Палацу мистецтв протягом усього Ярмарку будуть майстер-класи. Свою діяльність представлять УДЮМКи, дитяча школа народних мистецтв, центр творчості дітей та юнацтва. Діти зможуть долучитись до проектів еколого-натуралістичного центру та центру науково-технічної творчості. Будуть також танці, шахи, ткацтво, мистецтво орігами та багато іншого. “ . – говорить Оля Ткачів, координатор Ярмарку від ГО «САМОПОМІЧ»

Взяти участь у майстер-класах зможуть усі охочі. Батькам абсолютно безкоштовно запропонують «Довідник дитячого дозвілля» із детальною інформацією про гуртки усіх спрямувань, які діють у Львові.

Організаторами Ярмарку дитячого дозвілля є Львівська міська рада, громадське об’єднання «Самопоміч» спільно з керівними організацій, гуртків, клубів, секцій, студій у сфері дитячого дозвілля. Партнерами Ярмарку дитячого дозвілля є Львівський палац мистецтв, ПАТ «ГАЛ-ЕКСПО».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *