За рік у Львові побували туристи більше, ніж з 130 країн

Про це свідчить карта відвідувань в туристично-інформаційному центрі. Туристи, які приходять в ТІЦ за інформаційною допомогою, позначають на карті світу свою країну прапорцем.

Така ідея виникла в працівників ТІЦу рік тому. На території Європи вже немає місця взагалі, а прапорці є навіть на карті Африки, Австралії, і навіть з островів Океанії.

“Така ідея виникла тому, що багато туристів до нас приходило із різних екзотичних країн. Цікаво тим людям, які приїжджають – знати, чи вже люди з їх країни тут були. Найбільше людей було з Європи. І тому ми хочемо окремо карту Європи завести, бо ті, хто приїжджають звідти ображаються, бо вже нема де позначитися”, – зазначила Надія Радіоненко, директор ЛМКП «Центр розвитку туризму».

Також вона розповіла, що багато людей було з Латинської Америки, були люди з Африки, Австралії, і навіть з островів Океанії: «Цього місяця в нас також були люди з Фіджі, з Гаваїв, з південно-східної Азії».

Зазначимо, після ЄВРО в ТІЦ звертається туристів на 25% більше. Кількість туристів в центральному туристично-інформаціному центрі Львова в липні 2012 на 25% вища, ніж в липні 2011. 2901 – таку кількість туристів прийняли цього місяця, з них – 2000 – іноземець. Тоді, як минулого року в липні – 2180 і 1620 з них – іноземці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *