Lviv Fashion Week. Колекції осінь/зима 2012.13

Lviv Fashion Week. Колекції осінь/зима 2012.13
Lviv Fashion Week. Колекції осінь/зима 2012.13

З 27 березня по 1 квітня 2012 р. у Львові проходитиме дев’ятий сезон Lviv Fashion Week. Колекції осінь/зима 2012.13 продемонструють більш ніж 40 дизайнерів. Гостей Львівського Тижня Моди чекає відкриття спеціального фотопроекту FASHION VIEW, студентські покази нового проекту OFF schedule, креативно-епатажні колекції In AVANT GARDE, благочинний показ одного з найвідоміших українських дизайнерів Роксолани Богуцької і вперше у Львові – показ Haute Couture.

27 березня Тиждень Моди офіційно відкриється презентацією капсульної «етнічної» колекції дизайнерського дуету Mykytyuk&Yatsentyk і презентацією нової виставки фотопроекту FASHION VIEW. Метою проекту є ознайомлення з роботами українських фотографів, що працюють чи звертаються до теми fashion, та їх промоція. Виставка організовується спільно з FotyMody.com.

28 березня стартують покази OFF schedule. Львівський Тиждень Моди традиційно відкриває дорогу молодим дизайнерам: новий розширений формат OFF schedule, який створений на базі колишнього проекту ЛНАМ-fashion, знайомить з роботами молодих дизайнерів, студентів і випускників профільних вишів та спеціалізованих кафедр з усієї України. Проект створений спеціально для молодих модельєрів і майже не потребує фінансових вкладень.

29 березня молоді дизайнери представлять авангардні колекції у проекті In AVANT GARDE.

В основному розкладі дебютні колекції продемонструють ARTEM KOMAROV, Amina Gasem, FOLTOVYCH&, Люба Чернікова, Анна Яковенко. Нову чоловічу колекцію покаже Наталя Петровська, призер конкурсу САБОТАЖ 2011.

Почесні гості 9-го сезону Lviv Fashion Week – On Aura Tout Vu (Франція) з колекцією Haute Couture весна/літо 2012, дебютний показ якої відбувся в січні на Тижні Високої моди в Парижі. Це перший візит дизайнерів в Україну і перший показ Haute Couture у Львові.

On Aura Tout Vu створювали аксесуари для багатьох Домів Haute Couture, зокрема для Christian Dior, Christian Lacroix, Givenchy, і брендів ready-to-wear, таких як Yves Saint Laurent, Guy Laroche, Paco Rabanne, Nina Ricci, Rochas, John Galliano – перед тим, як започаткувати власні колекції ready-to-wear, Haute Couture, аксесуарів і парфумерії. У 2002 бренд представив першу колекцію Haute Couture і з цього часу є запрошеним членом Французької Федерації Моди і постійним учасником Haute Couture Paris Fashion Week, представляє колекції на Тижнях Моди в різних країнах (Марокко, Грузія, Польща, Кіпр). On Aura Tout Vu має чимало прихильників, серед яких і Lady Gaga, яку неодноразово помічали у вбранні та аксесуарах бренду.

В розкладі Львівського Тижня Моди – покази осінньо-зимових колекцій відомих українських дизайнерів Roksolana Bogutska, v o z i a n o v, GOLDA. Нові колекції продемонструють Олександр Очеретний, Ksenia Serbin, Under Queen, наймолодший дизайнер Софі Марі Сєдова та ін.

Показ Roksolana Bogutska осінь/зима 2012.13 31 березня стане частиною соціального проекту «Я не один». Зібрані з продажу запрошень на показ кошти будуть спрямовані на організацію та проведення унікальних операцій для хворих дітей, які не проводились в Україні раніше, за участю лікарів з провідних клінік Європи. Інформація щодо благодійного проекту: 0976290033, olgashcherbyuk@gmail.com

Lviv Fashion Week з приємністю анонсує показ спеціального гостя – одного з кращих сучасних дизайнерів України Федіра Возіанова. v o z i a n o v – серед нечисленних українських брендів, відомих у Європі, приваблює лаконічним дизайном і експериментами з конструкцією у стилі «естетичний авангард». Показ v o z i a n o v осінь/зима 2012.13 – 1 квітня о 20.00

Lviv Fashion Week осінь/зима 2012.13 відбуватиметься на двох основних локаціях: проекти і покази 27-29 березня – в ТЦ Інтерсіті (Чорновола, 67-г), покази основного складу 30 березня–1 квітня у Виставковому центрі Shuvar-Expo (Хуторівка 4б). Цього сезону на Lviv Fashion Week очікується близько 12 000 відвідувачів.

Шоурум Lviv Fashion Week буде працювати на місці проведення показів у Виставковому центрі Shuvar-Expo з 30 березня по 1 квітня. Дизайнери представлять для огляду і продажу одяг, сумки, взуття, прикраси та інші модні додатки.

Пряму відеотрансляцію показів Львівського Тижня Моди 30 березня – 1 квітня можна буде переглянути на порталах Tvoemisto.tv та myRelax.com.ua

Програма Lviv Fashion Week. Колекції осінь/зима 2012.13

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *