Lviv Fashion Week запускає новий модний проект In AVANT GARDE

Lviv Fashion Week запускає новий модний проект In AVANT GARDE, який стане черговою подією в серії проектів Art&Fashion, що вже декілька сезонів проходять на Львівському Тижні Моди.

«In AVANT GARDE» присвячений авангарду в моді і мистецтву в моді. Проект, для якого під час Львівського Тижня Моди виділений окремий день, буде включати покази колекцій і окремих епатажних образів, виставки та інсталяції.

Існують дизайнери, для яких креативність та епатаж важливіші ніж носибельність, трендовість і комерційність, а contemporary art їх цікавить більше, аніж мейнстрім і модні тенденції. Такі дизайнери не можуть представити свої твори на подіумі, оскільки вони надто авангардні і це неформат для Тижнів Моди. Наступного сезону Lviv Fashion Week дає зелене світло таким колекціям – в проекті In AVANT GARDE.

До участі у проекті запрошуються:

– Дизайнери з авангардними колекціями, колекціями, в яких мистецтво переважає над носибельністю,
– Дизайнери з колекціями/образами, орієнтованими на «чисте» мистецтво;
– Дизайнери з колекціями з нетрадиційних матеріалів

– Художники contemporary art, що можуть представити твори на тему fashion;

– Дизайнери і художники, що можуть спільно створити авангардний образ чи колекцію.

Для участі у «In AVANT GARDE» потрібно надіслати коротке резюме, портфолійні фото колекції або ж опис образу/твору мистецтва, який планується продемонструвати на Lviv Fashion Week за адресою: daria@lvivfashionweek.com до 15 жовтня 2011.

Найбільш епатажні творіння дизайнерів, найнеймовірніші образи, найсміливіші fashion-ідеї – 27 жовтня 2011 в проекті In AVANT GARDE на Lviv Fashion Week

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *