Екскурсії у трамваї відтепер можна замовити разом з екскурсоводом

Цими вихідними відбулася перша мандрівка вулицями Львова на трамваї із екскурсоводом. Для того аби розважити гостей із Росії, Італії, Франції та, звичайно, з України наречені замовили нову послугу ЛКП «Львівелектротранс», де під час звичної поїздки пасажирам розповіли цікаві історії про львівські вулиці, якими вже понад 100 років їздить трамвай.

«Для проведення екскурсії ми звернулися до людини, яка нам дуже допомагала у проведенні святкування 115-ти річчя трамвая, – це Олександр Арістархов. Сашко з дитинства цікавився історією львівського електротранспорту і у цій частині має повне право називатися експертом. Із фотографій власним коштом Олександр відтворив форму водіїв перших трамваїв у Львові. Він колекціонує документи та матеріали про електротранспорт не лише у Львові, а й у інших містах України, тому у якості проведення екскурсії ми впевнені на 100%», – говорить начальник відділу зв’язків з громадськість та прессою ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Бачинська.

ЛКП «Львівелектротранс» і надалі буде надавати послугу «екскурсійний трамвай (тролейбус)». Тепер вона урізноманітнена також можливістю почути про історію міста через призму історії найстарішого виду громадського транспорту – трамвая.

Довідка

Екскурсійний електротранспорт можна замовити на вихідні дні. В окремих випадках Львівелектротранс може піти на зустріч клієнтам і надавати транспорт і у будні дні, але тільки з 20:00 і до 22:00 години.

Для того, щоб замовити трамвай чи тролейбус, треба прийти у ЛКП «Львівелектротранс» на вул. Сахарова, 2 у відділ зв’язків з громадськістю та пресою хоча б за тиждень до планованої дати. Тут замовник пише відповідну заяву на ім’я директора ЛКП «Львівелектротранс». Через три дні треба прийти у визначене депо, щоб отримати рахунок за послугу і оплатити його.

Вартість 1 год. екскурсії на трамваї становить 296, 72 грн, а на тролейбусі – 307, 97 грн.

джерело: прес-служба ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *