Перша гра 1/8 фіналу Відкритої телевізійної ліги КВН Європа. Фоторепортаж

ліга КВН Європа. Перша гра 2011
ліга КВН Європа. Перша гра 2011

3 квітня в Палаці культури учнівської молоді відбулася 1 гра сезону 2011 відкритої телевізійної ліги КВН “Європа”. З приходом весни пожвавилось і культурно-мистецький рух у місті. Слідом за Галицькою лігою в бій вступила оновлена відкрита телевізійна ліга КВН Європа.

В першій грі 1/8 фіналу за місце в наступному колі змагалися, як старожили КВНу – Торнадо Люкс, Єталон, так і новачки ліги Takato, Ранетки, та навіть шкільна команда 23 ряд.

Незважаючи на велику кількість команд було видно, що кожна з них хоче показати все на що здатна, аби сподобатися львівському глядачу.

Слід відзначити хороший старт перспективної львівської команди Takato, у яких ще все попереду,і  в яких є чудовий потенціал та бажання смішити людей. Свій клас, як завжди показала команда КВН Єталон, і як завжди посіла своє юлюблене 2 місце =), ну і майстер клас від Торнадо Люкс (віце-чемпіона Вищої Української Ліги КВН) і переможця гри.

Хто ж не зміг на власні очі подивитися та посміятися, матиме змогу зробити це не виходячи з дому, адже як пообіцяли організатори цьогорічна ліга КВН Європа буде транслюватися на всю Західну Україну на регіональних телеканалах.

Результати гри:

Ранетки – 8,6
Кам’янецький Формат – 7,6
Теннесі – 7,6
Takato – 6,8
Сопранос – 7,2
Ейяфьядлайокюдль – 8,8
Отдихаєм Вмєстє – 9
Без ГМО – 7,6
Мак – 7
23 ряд – 6,4
Без Табу – 7,8
КабМін – 7,8
Єталон – 9,8
Торнадо Люкс – 10

Фото з першої гри 1/8 фіналу Відкритої телевізійної ліги КВН Європа:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *