Першість м. Львова та області серед юнаків та дівчат «Крізь вогонь та воду»

Першість м. Львова та області серед юнаків та дівчат «Крізь вогонь та воду» ВМО «СВІМ» (система воєнізованих ігор молоді), Асоціація «Сіндокан», спільно із Службою у справах дітей ЛОДА, Управлінням сім’ї, молоді та спорту ЛМР та Управлінням освіти ЛМР 23 травня проведуть військово-спортивні змагання Першість м. Львова та області зі СВІМу «Крізь вогонь та воду».

     У Першості змагатимуться понад 300 учасників у молодшій і старшій вікових групах. Переможці отримають перехідний кубок та інші нагороди.  

     «Зараз багато говорять про військово-патріотичне виховання сучасної молоді, але практика дій показує гіркі результати. «СВІМ» вдихає у систему патріотичного виховання. Протягом восьми років займаємось цією справою. На сьогоднішній день це бажана справа, як для наших дітей, молоді, так і для педагогіки», – наголосив голова ВМО «СВІМ» Назар Дума.

     Згідно правил змагань команда у складі 8 осіб повинна подолати перешкоди на своєму шляху (по-пластунському пролізти під колючим дротом; пробігти по автошинах, ступаючи тільки в середину кільця шини; відтягти мішки з піском і пролізти через пройом; перелізти через огорожу), потрапити на територію військової бази умовного противника, знешкодити головні об’єкти і вогневі точки (потрапити на склад боєприпасів та зайняти позиції для стрільби з рушниць, кулемета, гранатомета, базуки). Почувши сигналізацію ворог відкриває вогонь по бійцях. У повному складі команда приймає бій. Кожен член команди виконує свою роль, про яку командир попереджає заздалегідь. Скориставшись канатом, учасники вилазять по схилу до дороги. Бігом, у повному складі команда рушає до фінішу, час зараховується за останнім бійцем.

     Змагання пройдуть 23 травня 2009 р. у м Львові, вул. Вахнянина, 29. Центр творчості дітей та юнацтва Галичини «Погулянка» поч. об 11 год. Збір учасників і реєстрація команд о 10 год. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *