Катя Осадча і Дарья Шаповалова приїдуть до Львова для зустрічі з Кензо

Шостий сезон Lviv Fashion Week весна-літо 2011 цього року у часі збігається з виборами до місцевих рад і відбудеться 28-31 жовтня 2010 року. Проте організатори не втрачають оптимізму, кажуть люди проголосують і прийдуть ввечері на покази, а вибори воліють прив’язати до Хеллоуіну.

Родзинкою цьогорічного Lviv Fashion Week буде приїзд відомого японського модельєра, засновника бренду «Кензо» – Кензо Токади, який вперше відвідає Україну, побуває лише у Львові і буде почесним гостем показів. Також для Кензо організатори підготували традиційну для гостей Львова програму: відвідини Оперного театру, Музею етнографії та художнього промислу, Палацу мистецтв і, можливо, якщо дозволить погода, Шевченківського гаю. Координатор проекту Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Ланько зазначив, що був здивованим невибагливістю світового метра моди, у якого немає якихось спеціальних вимог чи забаганок. Також Нестеренко-Ланько розповів, що для Кензо готують багато подарунків, серед них вишита сорочка, лялька-магодза, мальована і вишита картини.

Цього року участь у показах візьме наймолодший дизайнер Lviv Fashion Week , 8-річна дівчинка Софі-Марі Сєдова, яка вже організовувала власний показ одягу. На Тижні моди у Львові Софі-Марі представить 56 моделей дитячого одягу.

Закриватиме покази у неділю, 31 жовтня, провідний дизайнер весільних суконь у Львові Оксана Муха. Її показ відбудеться у Львівському будинку вчених (вул. Листопадового Чину, 6) і вхід туди буде лише за запрошеннями.

Дизайнер Уляна Барабаш, яка минулого року на Львівському тижні моди мимоволі спровокувала скандал, протестуючи проти базування ЧФ РФ у Криму, цього року не братиме участі у модній події Львова. За словами організаторів Lviv Fashion Week, їм «занадто дорого коштував цей показ», адже втратили багато контактів з тими партнерами, які не поділяють політичних поглядів Барабаш. Петро Нестеренко-Ланько ще раз наголосив, що організаторів не повідомили про витівку дизайнера і що після показу вони отримали лише смс-повідомлення з вибаченням від Уляни Барабаш. А цього року вона навіть не подавала заявки на участь у показах мод.

Висвітлювати наймоднішу подію Львова, яка вже стала традиційною, адже Lviv Fashion Week проводиться третій рік поспіль, цього разу приїдуть ведуча «Світського життя» Катя Осадча та ведуча «Недели моды» – Дарья Шаповалова.

Проходитиме Lviv Fashion Week цього року у нових приміщеннях – виставковому центрі Shuvar-Expo, що у Львові на вулиці Хуторівка, 4б.

джерело: Zik

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *