Наталка Карпа – Заслужена артистка!

В українському шоу-бізнесі нарешті настав час Наталки Карпи. Вагомим підтвердженням цього стало те, що до дня 8 березня сам Президент України подарував Наталці грандіозний і дуже почесний подарунок – співачка і продюсер продюсерського центру «НіКа music» Наталка Карпа отримала звання Заслуженої артистки України.
Наталка Карпа – Заслужена артистка! Як записано в Указі Президента України №121/2009 від 5 березня про присвоєння державної нагороди України – «За вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток України, активну громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня».
«Мені надзвичайно приємно отримати це звання. – зізнається Наталка. – Я досить довго йшла до нього, разом із своєю командою ми багато зробили для популяризації української музики як в Україні, так і за кордоном. Дякую усім прихильникам, за те, що ви завжди були і є зі мною. Без вас не було б цього звання. Це грандіозний підсумок одного етапу моєї творчості і, без сумніву, початок нового!»
Наталка Карпа із хітом «Калина» вже здобула неабияку популярність в Європі, її знають як співачку №1 у Західній Україні, а тепер вона отримала і всеукраїнське визнання.
«В ніч перед тим як я дізналась про нагородження, мені наснився сон, в якому я дуже коротко підстригала волосся, – говорить Наталка. – Кажуть, такий сон сниться на успіх і на початок чогось грандіозно нового і великого в житті! Я впевнена, що так і буде. Вже зараз готую багато приємних сюрпризів для своїх шанувальників. Мій девіз – ніколи не зупинятись на досягнутому, рухатись вперед і тільки вперед!»  

 Джерело: Navsi100.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *