У Львові відбудеться «Свято морозива»

27 червня проходитиме «Свято морозива у м. Львові – «Літні гастролі Діда Мороза». Захід відбувається у рамках впровадження маркетингової стратегії підтримки місцевих товаровиробників «Купуй Львівське».

Львівська міська рада проводить ряд заходів щодо сприяння розвитку підприємницької діяльності на території міста. Створено каталог продукції львівських підприємств. Каталог надає інформацію споживачам про продукцію і послуги львівських підприємців, контактну інформацію для потенційних ділових партнерів. В жовтні 2009 року та в березні 2010 року проводилась виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник», де були представлені товари та послуги підприємств міста.

«Сьогодні ми хочемо звернути увагу на те, що у Львові другий рік поспіль здійснюється маркетингова стратегія підтримки місцевого виробника. З метою забезпечення промоції Львівського товаровиробника проходить ряд заходів. Ми збираємо львівських товаровиробників і показуємо мешканцям міста, показуємо гостям, що у Львові насправді є підприємства, які гарно працюють. Кожен з таких торгових марок окремо і ми разом робимо імідж Львову», – зауважила керівник відділу економічного розвитку

Вікторія Довжик.

Ще однією промоцією львівських товаровиробників є проведення у Львові «Свята морозива». Як розповіли організатори, 27 червня відбудеться парад Снігової Королеви, Діда Мороза та інших казкових героїв. Працюватиме кілька відкритих майданчиків. Найменші учасники складатимуть з кубиків та пазлів різноманітні веселі картинки та розфарбовуватимуть малюнки.

«Ми почали виробництво морозива в 1943 році. Зараз ми виробляємо 90 видів морозива. І цього року ми вирішили для дітей, для батьків зробити таку акцію, спрямовану на сімейне дозвілля. Запрошуємо всіх на свято морозива!», – наголосила керівник відділу маркетингу ВАТ «Львівський холодокомбінат» Наталія Павлів.

джерело:прес-служба ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *