Колобочок – чемпіон Львова з гри на уявній гітарі

Усі знають, що Львів – українська столиця фестивалів. Цього року ми додали ще одну забаву до довгого списку львівських свят. У рамках святкування Дня міста відбувся відбірковий тур Чемпіонату України з гри на уявній гітарі.

Дійство відбувалося у знаменитій фестиваль-ресторації «Лівий Берег». Зал був повний. І, треба сказати, наші конкурсанти не розчарували публіку. Виступали яскраво і завзято. Голова журі – співак Павло Табаков зазначив, що під час конкурсу всі переконалися в тому, що львів’яни артистичні, винахідливі та віртуозно грають на уявній гітарі.

– Чемпіоном Львова став артист із псевдонімом Колобочок. Енергійний виступ під музику гурту «Перкалаба» не лише вразив суддів і глядачів, але й став дебютним виконанням під музику вітчизняної групи – до цього всі наші конкурсанти обирали для себе переважно західні треки. Українські air-гітаристи – беріть приклад із львів’ян – грайте українське!;

– першим віце-чемпіоном став артист на ймення Патлатий. Математик, який захоплюється вокалом, грою на сопілці, фортепіано, синтезаторі, та, як виявилося, віртуозно грає на уявній гітарі;

– другою віце-чемпіонкою львівського турніру і другою дівчиною в історії української уявної гітари стала air-гітаристка Мала. Мініатюрна студентка видавала такі піруети на сцені, що її слова про те, що на уявній гітарі вона грає скрізь, ні у кого не викликали жодних сумнівів.

Ці троє львів’ян поїдуть до Києва – виборювати звання фіналіста Чемпіонату з гри на уявній гітарі.

Останній перед фіналом – київський відбірковий тур обіцяє бути найгарячішим. Адже вже зараз кількість зареєстрованих учасників є рекордною. Ми чекаємо на дуже потужне шоу.

Зареєструватися для участі можна на офіційному сайті www.airguitar.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *