IV Всеукраїнський фестиваль команд КВН «Галицька ліга запрошує друзів»

З 27 по 29 березня у місті Львові пройде четвертий щорічний фестиваль команд КВН «Галицька ліга запрошує друзів».  Попередні фестивалі проводились два рази у місті Львові, а минулорічний – у місті Турка Львівської області.
Як і всі попередні роки, цього року до участі запрошено команди зі всієї України. За результатами фестивалю, найкращі з них гратимуть у сезоні Галицької ліги 2009. Проживання і підготовка команд буде на базі «Перлина Карпат» (смт. Брюховичі). Гала-концерт проходитиме в Кінотеатрі ім. О. Довженка (пр. Черв. Калини, 81).
IV Всеукраїнський фестиваль команд КВН «Галицька ліга запрошує друзів»До участі у фестивалі запрошуються команди ВНЗ, технікумів, коледжів, шкіл та інших навчальних закладів, а також усі бажаючі, які в силах створити команду. Щоб взяти участь у фестивалі, команда повинна відправити заявку довільної форми на адреси: novosad@kvn.lviv.ua, kvn.gurman@gmail.com (обов’язкова інформація: назва команди, заклад чи організація, яку вона представляє, кількість учасників, контакти керівника команди) та підготувати показовий виступ «Фрістайл» українською мовою тривалістю до 6 хвилин. Детальніша інформація на сайті: www.kvn.lviv.ua
Організаторами фестивалю є Львівська обласна державна адміністрація, а саме: Управління у справах сім’ї та молоді, Львівська міська рада: Управління молоді, сім’ї та спорту, Молодіжна громадська організація «Асоціація КВН Галичини», Молодий Народний Рух.

Контакти:
МГО «Асоціація КВН Галичини»
Виконавчий директор Віталій Новосад тел.: +38-067-254-3689, e-mail: novosad@kvn.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *