Антикризовий Карнавал-маскарад об’єднає європейську молодь

Студентська рада філософського факультету проводить Антикризовий карнавал – маскарад «Не грішми, а любов’ю». Захід відбудеться 14 лютого 2009 року у приміщенні Центру творчості дітей та юнацтва Галичини «Погулянка», що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Вахнянина 

“Сучасна економічна ситуація похитнула весь світ. Десь більше, десь менше, та все ж стабільності нема ніде. Економісти всього світу намагаються вирішити цю непросту проблему. Але тут питання не стільки у порятунку, як в однобокому вирішенні цієї проблеми. Криза – це явище, що стосується кожної сфери життя та конкретно кожного з нас. Ми не можемо пасивно і байдуже перебувати у стані депресії. Сучасна молодь – нова генерація, от хто повинен будувати цю країну і взагалі наш світ. Саме тому ми, студенти, вирішили взяти ситуацію під контроль. Цим проектом ми хочемо знайти альтернативу безглуздим вечіркам, об’єднати молодь Європи для створення подальшої співпраці” – наголосила керівник проекту, студентка ІІ курсу філософського факультету Христина Педь. 

Щоб потрапити на вечірку потрібно мати або маскарадний костюм, або вечірній одяг (сукня, фрак) з маскою на обличчя. На карнавал зголосилися приїхати делегації з Польщі та Словаччини, а також з Харкова, Вінниччини, Києва, Харкова та Чернігова. 

У програмі свята передбачені: театралізована програма, вогняне та бульбашкове шоу, танцювальні постановки, відеоролики за участю молоді України та ЄС, розіграш подарунків від партнерів, виступи спеціалістів: політолога, психолога та культуролога, гостей-учасників з Європи та України, подарунок від організаторів – фуршет та феєричне завершення. А ще за сюжетною лінією карнавалу буде Кіт у Чоботях та іноземна чаклунка Криза.., а от що з далі буде з ними організатори рекомендують прийти відчути і побачити все на власні очі. 

Вхід на карнавал-маскарад – за запрошенням, яке коштує 50 грн. Його можна отримати, зателефонувавши до організаторів: 8 097 9359690.   

автор:Ірина Панчишин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *