Близько мільйона туристів очікує Львів у 2009 році

У Львові вперше відбудеться Міжнародний туристичний форум у травні цього року. На який будуть запрошені представники туристичних фірм, мас-медіа, які у Європі пишуть про туризм, організацій Львова, України, зарубіжжя, а також міжнародні експерти туристичної сфери. Про це сьогодні, 28 січня, на прес-конференції повідомив начальник управління культури та туризму ЛМР Андрій Сидор.

За його словами, на форумі буде презентовано проект Стратегії розвитку туризму міста Львова 2009–2015 рр. «Під час форуму відбуватимуться конференції з обміну досвідом, майстер-класи міжнародних експертів з маркетингу в сфері туризму, функціонування туристично-інформаційних центрів», – зазначив Андрій Сидор.

Також він наголосив, що Міжнародний туристичний форум для нас є знаковою подією, адже це стимулюватиме розвиток туризму у Львові. «За офіційними даними наше місто минулого року відвідало близько 190–200 тисяч туристів, а за нашими підрахунками і результатами опитування серед працівників ресторанів, готелів та туристичних фірм туристів у Львові було 800 тисяч – 1 мільйон», – зазначив Андрій Сидор.

«Туристів у Львові менше не буде, близько мільйона туристів відвідають Львів у 2009 році», – наголосив Андрій Сидор.

джерело:ЗІК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *