«Нова радість стала» від Вікторії Проців

Кажуть, після активних святкувань настає час депресивного настрою. «Зелена канапа» має лік від зимової хандри. В переддень свята з парадоксальною назвою Старий Новий рік відкриває виставку найпопулярнішої Львівської художниці Вікторії Проців.

«Нова радість стала»

Її творчість – лялькові  смішні дівчатка, лагідні карикатури на закоханих, ідеалістичні сюжети – ілюстрації національних традицій та
багато чого подібного – це і є той легкий жанр, якого потребує середньостатистичний український глядач. Йому не потрібно знати історію мистецтв, чи бути знайомим з контемпорарі. Все відбувається просто: усмішка сама осяває обличчя, коли він дивиться на картину Вікторії Проців. Її твори, діють як солоденька цукерочка на дитину. Пригощайтесь і Ви. В «Зеленій канапі» свята тривають ще до 1 лютого!

Відкриття виставки відбудеться 13 січня о 17 годині.

Біографічна довідка:
Вікторія Проців народилася 1983 року у Львові в сімї художників. Закінчила ЛАМ (графічний дизайн) 2006 року. Автор двох персональних виставок: в Етнографічному музеї у Львові 2006 року та в «Зеленій
канапі» 2007-мого. Учасниця Міжнародного Салону «Високий Замок» (2004, 2005, 2006 роки) в Палаці Мистецтв (Львів), та кількох виставок в «Зеленій канапі». Працює в техніці кольорової графіки, якої її навчив  батько Іван Проців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *