Проект “Медіа бібліотека візуальних матеріалів з історії міста Львова”

У середу, 24 грудня 2008 року о 12.00 відбудеться презентація візуальних проектів, які розкривають різні аспекти історії Львова у Центрі міської історії Центрально-Східної Європи (вул. Богомольця, 6/2)

Впродовж кількох місяців нинішнього року у приміщенні Центру міської історії Центрально-Східної Європи було реалізовано проект “Медіа бібліотека візуальних матеріалів з історії міста Львова”. Метою проекту є популяризація та удоступнення візуальної інформації про культурну спадщину Львова через оцифрування, науковий опис та каталогізацію кіно-, фото- фоно-матеріалів, що ілюструють різні сторони історії міста.

Зображення та кіно-відеоматеріали з минулого і сьогодення Львова дозволяють в деталях відтворити еволюцію становлення сучасного образу міста, демонструють єдність архітектури та історії, передаючи дух минулих поколінь.

Кожний бажаючий відтепер матиме змогу безоплатно користуватися нашою медіа бібліотекою та побачити, яким був Львів і його мешканці в минулому, побачити еволюцію та видозміни нашого міста в часі через давні фотографії, скановані старовинні мапи міста та документальні фільми.

Проекти які презентуватимуться:

У реалізації проекту брали участь Громадська організація “Творча майстерня “Штука””, www.shtuka.lviv.ua та Центр міської історії Центрально-Східної Європи, www.lvivcenter.org

Контактна особа:  Шумилович Богдан
b.shumylovych@lvivcenter.org, 275-17-34

Проект здійснено за підтримки управління культури і туризму Львівської міської ради як переможець конкурсу соціально-культурних проектів 2008 року

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *