Павло Табаков вибився у фаворити «Голосу країни-2»

Голосистий співак зі Львова став капітаном чоловічої команди Діани Арбеніної і отримав прізвисько «український Стінг»

Павло Табаков відкривав другий прямий ефір проекту «Голос країни. Нова історія» (канал «1+1»). Продюсери шоу невипадково довірили співакові таку відповідальність: за час участі у пісенному змаганні Табаков зумів не тільки підкорити серця зіркових тренерів та полюбитися глядачам – він ще й став капітаном команди Діани Арбеніної. До думки Павла, найдосвідченішого артиста у чоловічій збірній «Голосу», залюбки прислухаються. Під його професійним керівництвом команда Арбеніної репетирувала свою спільну пісню – «Группа крови» легендарної групи «Кино».

На своєму першому прямому ефірі у «Голосі країни-2» Табаков переспівав хіт Стінга Englishman In New York. Заспівати щось із репертуару британської музичної легенди Павло хотів ще на вокальних двобоях. Але тоді Діана Арбеніна пообіцяла своєму підопічному, що його бажання здійсниться, якщо виграє у пісенному «батлі».

– Діана виконала свою обіцянку, – каже Табаков. – Задоволений, що маю змогу співати те, що мені подобається. Я сам запропонував тренеру композицію Englishmаn In New York, бо це – моя стилістика. І Діана погодилася з моєю пропозицією.

Павло переспівав Стінга по-своєму – додавши пісні елегантності та нових джазових ноток. Зіркові тренери в один голос привітали таке виконання. А Табаков, тим часом, у кулуарах «Голосу країни» отримав прізвисько «український Стінг» – через зовнішню схожість із рок-музикантом. «Коли гастролював країнами Європи, мене не раз запитували: чи часом не родич Стінга? – усміхається співак. – Відповідав, що ні. Що лише захоплююся його творчістю. І ось нашу схожість помітили й на «Голосі».

Перший раунд прямих ефірів «Голосу країни-2» завершився для Павла Табакова беззаперечною перемогою – у команді Діани Арбеніної саме він став лідером глядацького голосування.

Уночі після ефіру Табаков вилетів на тижневі гастролі до Голландії. Разом із октетом «Орфей» дасть вісім концертів у голландських містах. А вже у неділю, 8 квітня, Павло продовжить боротьбу у прямих ефірах за перемогу у «Голосі країни-2».

Відео:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *