Наталку Карпу у Львові визнали співачкою року!

Наталка Карпа отримала нагороду “Співачка року” в проекті “Люди Львова – Золотий Лев 2010”, який організовував один з глянцевих журналів міста. В рамках гала-концерту вона презентувала свою абсолютно нову пісню “Афродизіак”! Крім того, Наталка на сцені Львівської філармонії вручила нагороду “Політик року” меру Львова Андрію Садовому.

Заслужена артистка України Наталка Карпа у 2010 році як і в попередні роки взяла участь у багатьох благодійних концертах та заходах, кошти з яких були перераховано на потреби сиротинців. Неодноразово відгукувалась на запрошення шкіл-інтернатів та організовувава концерти для дітей з вадами розвитку. Також своєю участю у всеукраїнських та європейських акціях пропагувала позитивний імідж міста Лева як в Україні, так і за її межами.

У минулому році Наталка Карпа відзняла та презентувала відеокліп “Від мене до тебе”, який присвятила пам’яті жертв Скнилівської трагедії, яка трапилась у Львові у 2002 році. Ця відеоробота вийшла масштабною та соціальною, та ще раз довела, що співачка живе життям свого рідного міста, незалежно від того, де буває частіше – у Львові, Києві чи в Європі. Позитивна та харизматична, вона запалює всіх своєю енергією та добром під час кожного виходу на сцену та в кожному проекті, який реалізовує.

Справді, для Наталки 2010 рік був дуже успішний як в амплуа співачки, так і в амплуа продюсера. Вона стала найбажанішою гостею усіх подій, які відбувались у Львові. Саме присутність Наталки на тому чи іншому заході визначала його рівень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *