Євгеній Дашин: «Український шансон існує!»

Євгеній Дашин – новий виконавець продюсерського центру KARPARATION, виконавець шансону та дизайнер-модельєр в одній особі.

Окрім того, що Євгеній Дашин – співак, він ще й співвласник дому моди «Гранд Стиль». В 2006-2007 роках разом з дизайнером Олександром Єлісєєвим презентував колекцію одягу на конкурсі ім..Ламанової в Домі моди В. Зайцева в Москві. Брав участь в показі в Парижі разом з німецьким дизайнером Елен Обецейзер. Чотирьохразовий учасник Lviv Fashion Week з колекціями від бренду «Гранд Стиль».

Музикою почав займатися з дитинства. Саме тоді навчився грати на гітарі. Зараз сам пише тексти та музику, співпрацює з білоруським композитором Євгеном Курасовим, а також з українським композитором Володимиром Мухарем.

Пісенну кар’єру розпочав у серпні 2010 року в складі продюсерського центру «KARPARATION». Вже зняв дебютне відео на пісню «Иду по осени», презентувати яке планує в листопаді та записав достатньо пісень для дебютного альбому, який планує видати до Нового року!

Євгеній Дашин: «В Україні є дуже багато людей, які слухають шансон, але дуже мало виконавців, які його співають. В мене в репертуарі є як російські, так і українські пісні, які я хочу популяризувати не лише в Україні, але й в Білорусії, Росії! Український шансон існує!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *