Гурт “Опіум” відзняли дебютний кліп

Прес-інфо:

Виконавець: рок-гурт «Опіум» (Саша Іващук, Роман Кучерак, Юрко Баковський, Антон Мінчук, Славко Швед)
Трек: «Молися На Мене» (Опіум, «Молися На Мене» 2009)
Режисер: Юрій Добрусь
Оператор: Володимир «Француз» Курило
Фото: Ася Перфецька
Актриса: Таня Назарук
Грим та зачіски: Володимир Кульбацький

Зйомки відео на композиції «Молися На Мене» відбулись 27-28 грудня 2008 у Львові. Основною особливістю метеорології у цей передноворічний період було вологе та морозне повітря, температура коливалась в межах -10 – …?С. Це і було найбільшим випробуванням на знімальних майданчиках.



Основним пріоритетом відеокліпу було візуальне знайомство глядача із учасниками гурту. Жодних понтів, жодного гламуру, мінімум спецефектів. Реалістичність у картинці і музика – понад усе. Творцями відеоряду були запрошені режисер Юрій Добрусь та оператор Володимир Курило.

Однією з локацій для зйомок було обрано стару частину міста поблизу площі Ринок. Холод продовжував дошкуляти і, незважаючи на літри випитої кави, сльозились очі та тремтіли руки, тому акторів необхідно було приводити у належний візуальний стан. З цим успішно впорався стиліст Володимир Кульбацький. Зауважте, як відігрівається Славко Швед під освітлювальною лампою на задньому плані наступної фотографії :-)

Ліричною героїнею відеоряду виступила добра подруга гурту Таня Назарук.

Після зйомок у Старому Львові знімальна група продовжила роботу у закритому приміщенні, яке в той день також не відрізнялось високою температурою. Проте слід було продовжувати і учасники терпляче зносили мороз та холод. Подивіться як тепло вбрані хлопці на наступній світлині і уявіть як було Тані!

Хоча хлопцям теж було холодно – тому в репетиційній знімальна група працювала з трьома перервами… Так, так, знову літри кави!

Бюджет відеокліпу невеликий, зйомки фінансувались учасниками гурту. Напередодні виходу дебютної платівки Опіуми показали себе такими як є – без зайвих прикрас і непотрібних витребеньок. Сподіваємось, дві безсонні доби та наполегливість учасників знімального процесу виправдають Ваші сподівання, адже дане відео – якісна, гарна та ненав’язлива картинка на не менш потужну пісню, щоб ще раз довести те, що Музика – Найважчий Наркотик.

З.І. На час знімального процесу, дякувати Богу, ніхто не захворів і не передозувався кофеїном :-)
З.І.І. Дякуємо всім, хто допомагав нам під час зйомок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *