16 березня, Святослав Вакарчук з проектом “Вночі” у Львові

Вночі у ЛьвовіКонцерт проекту “Вночі”

16 березня о 17.00 та 20.00 у приміщенні Львівського національного академічного Театру Опери та Балету ім. С.Крушельницької

«Вночі» – це, в першу чергу, заклик до співробітництва та діалогу між представниками української творчої еліти. Це колективний внесок Святослава Вакарчука та інших учасників проекту в розвиток актуальної української музики, важливий крок у заповненні «білих плям» вітчизняної культури.

Над альбомом «Вночі» працювали як учасники групи «Океан Ельзи» так і запрошені музиканти, талановиті виконавці джазу, класичної та народної музики: Олексій Саранчін, який заграв джазові фортепіанні партії, саксофоніст Богдан Гуменюк, гітарист Олексій Морозов, перша скрипка струнного квартету «Колегіум» Кирило Шарапов та багато інших. У запису однієї з композицій платівки взяв участь Національний Симфонічний Оркестр України.

Незважаючи на те, що композиції «Вночі» не відповідають поп-формату, альбом розрахований на масового слухача. Ім’я, голос та особлива, характерна лише для Святослава Вакарчука мелодика композицій, допоможуть прихильникам української музики познайомитися з новими музичними формами, засвоїти нові музичні території.

Детальніше про проект – www.vnochi.com
Замовлення квитків: 235-77-88
http://www.dikart.com.ua
каса опери: 272-86-72

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *