Tribute To Iron Maiden In Lviv, 15.03, рок-клуб “Старушка”

15 Березня( 17:00 ) у львівському рок-клубі “Старушка”(вул. Залізнична 1а) 8 гуртів запрезентують на розгляд слухачам понад 30 композицій.
В цей день для вас:

Листопад (Hard’ N’ Heavy, Івано-Франківськ)
Моноліт (Heavy Metal, Шостка)
Ірій (Folk Metal, Львів)
Де?Сенс (Lost Metal, Львів-Червоноград)
Lamia Culta (Occult Black Metal, Львів)
Disarm (Thrash Metal, Львів)
Ambivalence (Brutal Death Metal, Львів)
Визволитель (Hard’ N’ Heavy, Львів-Жидачів)
та спеціальні гості – Андрій Марченко (Riff Inc.) та Матвій Шкотняр які виконають декілька пісень Iron Maiden в акустиці…

Tribute To Iron Maiden In Lviv, 15.03, рок-клуб @ СтарушкаХедлайнерами виступає зібраний проект львівських музикантів, який на десерт виконає одну з найхітовіших пісень “Fear Of The Dark”.

Вас чекає феєричне дійство зі справді якісним звуком та виконанням, котре максимально наблизить вас до Iron Maiden, яким він був, та доведе, що вічна група може дихати сучасним повітрям. Ви почуєте кавер версії пісень як і у оригінальному звучанні та виконанні так і через призму Folk, Death та Black Metal. Для тих, хто виріс на творчості цієї групи, неодмінно приємно буде полинути у вир того, що зветься класичних хеві металом. А для усіх, хто тільки починає свій шлях у музиці, цей концерт стане справжнім відкриттям, причини ми поки-що залишимо у таємниці, але хочеться натякнути на те, що хеві метал не ржавіє.

Стилістика гуртів підібрана дуже широко, щоб максимально відобразити внесок творчості Iron Maiden в світову та зокрема львівську рок культуру.

Після концерту буде виданий пк диск з концертними записами з Tribute To Iron Maiden Show In Lviv, фото та любительськими відео. Також його можна буде вільно скачати в інтернеті.

Не проігноруйте 3 місяці підготовки музикантів і прийдіть разом з ними вшанувати творчість великих Iron Maiden.

Ціна квитків в день концерту – 35грн. Квиток можна буде придбати безпосередньо на місці. Але, якщо нема сил чекати, то попередній продаж квитків у магазині “Стильний Львів”(Вагова, 11) за 30 грн. та за телефоном 80685107413(Василь). Кількість попередніх квитків обмежена.

Чекаємо на усіх фанатів! Вхід в косусі обов’язковий)

джерело: прес-служба клубу “Старушка”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *