Нова пісня Vladislava Левицького принесла удачу найгарнішим дівчатам!

Співак Vladislav Левицький завершив зйомки кліпу на пісню «Давай! Давай!» На екрані лауреат «Нової Хвилі» з’явиться в компанії трьох найкрасивіших львів’янок. При чому, запевняють у команді Левицького, такі заяви не є голослівними – як виявилося згодом, під час кастингу знімальна група справді безпомилково визначила найкрасивіших дівчат культурної столиці України.

«Наш режисер Володимир Шурубура – справжній спец по дівчатах! – каже Vladislav Левицький. – Під час відбору дівчат ми з ним могли посперечатися щодо того, кого знімати. Але Шурурбура наполіг на тих кандидатурах, які сам вподобав і не помилився!»

За два дні після зйомок кліпу Наталя Дунич, Катя Ткаченко та Юля Виноградова, що знялися у кліпі, брали участь у фінальному ґранд-шоу конкурсу «Miss Львів 2010». Яким же було здивування Левицького і компанії, коли виявилося, що учасниці відео на пісню «Давай! Давай!» зайняли призові місця! Зокрема Наталя Дунич отримала звання Міс Львів-2010, а Катя Ткаченко тепер – офіційно найкрасивіша дівчина Львівщини.

«Vladislav Левицький – це на удачу!» – усміхаються дівчата.

Кліп на пісню «Давай! Давай!» з’явиться в ефірах музичних телеканалів наприкінці травня.

Нагадаємо, почути Vladislava Левицького наживо можна буде під час сенсаційного концерту всесвітньо відомого Андре Таннеберґера aka ATB, що відбудеться 15 травня у львівському виставковому центрі «LEMBERG».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *