Василь Васильців презентував свій справжній дебютний альбом “Дуже близько”

Василь Васильців 14 січня презентував свій другий ліцензійний альбом “Дуже близько” та кліп “Зірка”, до якого він написав сценарій і виступив режисером.

Цей альбом (за об’ємом роботи над ним) Василь Васильців вважає своїм дебютним: “Концепція диску полягає у тому, що кожен знаходиться близько до своєї мети, хоча шлях до неї лежить через сумніви та вагання. У цьому диску я дуже близько підійшов до вироблення свого власного стилю. Ми зробили інше аранжування – і музика зазвучала інакше. До першого диску увійшло багато ще не опрацьованих пісень, мені казали, що то добре, і ми його випустили, зараз я багато би що змінив, хоча і такі варіанти пісень користувалися популярністю”.

До нового диску увійшло 16 пісень, з них три англомовних треки. Тираж диску – 500 екземплярів, вартість – 30 грн. “Це пробний тираж, якщо він продасться, то видамо ще. Також В.Васильців незабаром має видати збірку “Я розвертаю тебе” з піснями та акордами, що увійшли до альбому. Додам, що не так давно я здійснив свою мрію і виконав пісню для Руслани, правда вона не захотіла подружитися зі мною”, – зазначив виконавець. Він також додав, що планує зняти новий кліп “Дуже близько”

Саунд-продюсер проекту Микола Сало зазначив, що Василь Васильців має свій неповторний стиль: “Це як стиль виконання Бйорк, він ні на що несхожий”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *