Серію Антикризових концертів у Львові продовжить гурт “ТІК”

2-го січня у Вас буде нагода долучитись до Антикризового концерту від гурту Тік. В їх репертуарі прозвучать тільки хіти та й пісні з нового альбому «ТиХИЙ». Гарний настрій та купа позитивних емоцій ГАРАНТОВАНІ!!!

   Всього лиш трохи більше року минуло з тих пір, як ТІК влаштував позитивний вибух своїм дебютним альбомом, після чого мав дуже щільний графік виступів всією країною – прийшла швидка і практично всенародна популярність. Але при цьому, як не дивно, гурт віднаходив час і для роботи над новим матеріалом, над альбомом «ТиХИЙ» – і, судячи з якості нового альбому, ставився до цієї роботи уважно, відповідально. Таке, погодьтеся, мало кому під силу. Отже, криза другого альбому успішно минула – та й чи була вона?

  Перше, що кидається в очі – зміна загального настрою. Перша платівка була просякнута добрим, усміхненим, але сумом. Друга ж платівка – зовсім інша справа. “Ти любиш бренді-колу, а я люблю вино, і значить нам не бути разом все одно”… Стосовно текстів: тут вже якщо і є сум, то його вдало закамуфльовано усмішкою настільки широкою, що за нею видно лише тридцять два зуби, здатні лускати будь-які проблеми, як “сємачки”. Хоча… Приємно бачити, що і в нових піснях вистачає рядків, які мають всі шанси стати частиною розмовного фольклору. Стосовно музики: вона теж змінилася. Стала більш насиченою, багатошаровою, збагатилася виразним, але ненав’язливим електронним начинням.

   Як наслідок, кожен трек звучить об’ємно, яскраво, сонячно – не випадково концерт і стане Антикризовим. Альбом сміється і мружиться так, що неможливо втримати усмішки у відповідь.

   Історія твориться кожного дня , кожного дня ТІК творить і працює для вас, і якщо ви дізнались, що ТІК виступатиме у вашому місті, обов’язково приходьте, нам є про що поспілкуватись…

 

Дата проведення: 02 Січень 09
Час проведення: 17:00 20.00
Місце проведення: Національний Академічний Драматичний Театр ім.Марії Заньковецької

Вартість квитків: 40-150 грн.

DIKART

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *