На День Валентина група «Zоряна» дасть сольний концерт у Львові

14 лютого, в День всіх закоханих, у Львові , о 17:00, в кінотеатрі ім. О.Довженка відбудеться найдрайвовіший концерт від групи «Zоряна». Сюрпризи, конкурси, твоє фото під час концерту на екрані, море позитиву та якісної поп-рокової музики- це мінімум, що на тебе чекає цього вечора!

Програма «валентинівського» концерту обіцяє бути насиченою та цікавою. Солістка групи Zоряна не лише заспіває свої найхітовіші пісні, але й вийде на сцену в якості ведучої разом з Юрою Ясінським . Крім того, у групі «Zоряна» відбулось поповнення! І на День Валентина вперше на сцені зявиться Dj Sunny boy, який додасть нового звучання вже відомим трекам «Включаю Play», «Кіно», «Мода на любов», «Серце», «Тікай». Та це ще не все! Також відбудеться премєра нової пісні «Квітка»,яка стане емоційним подарунком всім, хто кохає.

На концерті будуть також виступати  друзі групи «Zоряна»: Ксенія Ліардо& Stimul, гумористичний проект студія «Магарич», група «Кожному своє», Майя, Зеновій Гучок та хлопець, який цього року побував на конкурсі «Нова хвиля»» у Юрмалі, а хто саме, дізнаєшся під час концерту! А ще, тебе не залишить байдужим виступ поета Юри Синенького, який не просто прочитає свої вірші, а подарує тобі справжнє шоу!

І ще однією фішкою цього вечора буде виступ Zоряни разом з відомими ведучими Львова, у проекті «Наречені в кедах»,який вже встиг наробити шуму у Львові.

Тому вимикай  інтернет та прямуй до кас кінотеатру ім. О.Довженка (просп. Червоної калини,81,Сихів), де можна придбати квитки для себе та своєї коханої половинки або приходь з друзями, бо можливо саме під час цієї події ти зустрінеш когось ОСОБЛИВОГО!!!

Квитки також  можна придбати за телефонами: (032) 232-05-76 або 050 581 93 25

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *