Святослав Вакарчук завітає до Львова на новорічні свята з проектом “ВНОЧІ”

2 січня о 18:00 та 20:30 у Львівській опері Святослав Вакарчук з проектом “Вночі”.

Вже всьоме, зразу після Нового року, у Львові відбудуться традиційні Новорічні вечори в Опері. Цього разу на численні прохання глядачів – Святослав Вакарчук з грандіозним концертом «Вночі».

 Незважаючи на те, що композиції «Вночі» не відповідають поп-формату, альбом розрахований на масового слухача. Ім’я, голос та особлива, характерна лише для Святослава Вакарчука мелодика композицій, допоможуть прихильникам української музики ознайомитися з новими музичними формами, освоїти нові музичні території.

Святослав Вакарчук та проект ВНОЧІ

Святослав Вакарчук:

«Програма «Вночі» вийшла з творчої лабораторії, де ми могли писати музику, яку ще ніколи не робили раніше. У результаті з’явилося одинадцять пісень, кожна з яких є для мене дуже близькою і дорогою. Жодну з них не можна віднести до якогось конкретного музичного стилю – в них є все: від джазу до регі. «Вночі» розрахований не тільки на прихильників «Океану Ельзи», але й на тих, хто взагалі не цікавиться рок-н-ролом».

    За настроєм «Вночі» схожий на картини художників-імпресіоністів. Це, в першу чергу, концентрована емоція, що висловлює найважливіше з внутрішнього світу автора. Частина пісень створювалася під час його подорожей Європою та Америкою. Зокрема, текст «Поперед мене гори сині» було написано на березі Женевського озера в Швейцарії, а слова титульної композиції «Вночі» – на сороковому поверсі готелю у Нью-Йорку.

   Головним музичним продюсером альбому виступив клавішник «Океану Ельзи» Мілош Єліч. Він також написав мелодію однієї з пісень платівки. Ще одну композицію Святослав Вакарчук створив разом з бас-гітаристом гурту Денисом Дудко, решту написав самостійно. Робота над платівкою відбувалася у трьох різних країнах світу: запис був зроблений у Будинку звукозапису в Києві, зведення – в ICP Studios у Брюсселі (Бельгія), а мастерінг – на Lurssen Mastering у Лос-Анджелесі (США). Над мастерінгом платівки працював відомий американський саунд-продюсер, лауреат двох премій «Греммі» Гавін Лурсен.

Ціни квитків: 150 – 800 грн.

джерело: ДікАрт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *