На Форумі видавців буде презентовано новий роман Люко Дашвар

«На запах м’яса» – саме таку провокаційну назву носитиме нова книжка Люко Дашвар. Роман буде презентовано читачам 13 вересня на Форумі видавців у Львові. Перший наклад роману, який вийде друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», складе 20 000 тисяч примірників.

Людина – хижак. Але, на відміну від тваринного світу, наше сучасне життя має своє «м’ясо». Жага до багатства, влади, примарного благополуччя, бажання мати більше, ніж тобі потрібно, – все це м’ясо. Потяг до нього йде з самого низу людської натури. Сюжет нового роману «На запах м’яса», розгортається навколо дівчини Майі, яка хотіла втекти від гонитви за химерним, покинути щоденний «тваринний» світ та знайти забуття. Покинутий хутір, що загубився серед лісів, – саме те, що треба. Це гарна можливість закінчити своє життя, чи, може, почати нове? Саме тут, серед щирих почуттів і давніх легенд, вона знову повірила в себе. Повірила, що можна жити не заради себе чи якоїсь примхи, а жити заради життя. Але чи надовго це? Адже потяг до м’яса неможливо заглушити, і спрага до «красивого життя», наче голод, висотує з тебе всі сили, вмовляє повернутися до міста і забрати те, що тобі належить.

Люко Дашвар, як завжди влучно, описує реалії нашого сучасного життя, викликає у читачів непідробні емоції, не залишає їх байдужими, говорить до них словами своїх героїв. Відома шанувальниця книжок Люко Дашвар, телеведуча Ольга Фреймут, яка прочитала роман однією з перших, поділилася своїми думками: «”На запах м’яса” вразить. Продемонструє браковану долю дівчини, яка погидила свободою. Приміряла чужі мрії. Люко Дашвар вбрала твір в найошатнішу українську. Вважайте: авторка заходить у серце на правах газдині. Чинить гармидер, викидає зайве. Спершу дратуєшся від того, що душу скуйовджено, але коришся, бо моментом ліпшаєш…».
Роман «На запах м’яса» буде презентовано читачам 13 вересня на Форумі видавців у Львові.

Письменниця й сценаристка Люко Дашвар – унікальне явище в сучасній українській літературі. Її перший роман «Село не люди» став лауреатом премії конкурсу «Коронація слова-2007”. Наступний роман «Молоко з кров’ю» став дипломантом «Коронації слова-2008» та переможцем конкурсу «Книжка року Бі-Бі-Сі-2008». Загальний наклад книжок письменниці, яка друкується винятково у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», складає вже понад 400 тисяч примірників. У 2010 році конкурс «Коронація слова» надав письменниці офіційний статус «Золотого автора», а 2012 року Люко Дашвар було удостоєно почесного звання «Золотий письменник України».