Стартував читацький марафон 2012

Львівський міжнародний дитячий фестиваль
Львівський міжнародний дитячий фестиваль

З 9 до 27 квітня львівських школах та інших загальноосвітніх закладах міста відбуватимуться літературні зустрічі відомих українських письменників. На зустрічах автори читатимуть для дітей, розповідатимуть свої улюблені дитячі книжки та відповідатимуть на найрізноманітніші запитання слухачів.

До марафону долучились: Божена Антоняк, Василь Габор, Тимофій Гаврилів, Юрій Кучерявий, Катерина Онищук, Мар’яна Максим’як, Оксана Думанська, Іван та Тарас Лучуки, Мар’яна Савка та інші.

Ця акція проводиться щорічно вже вп’яте з метою популяризації української літератури в школах шляхом ознайомлення дітей з творчістю сучасних українських письменників, зустрічей з ними, обговорення книжок, проведення конкурсів і вікторин для виявлення загальної ерудиції і культурної компетентності школярів. Загалом за весь час проведення «Читацького марафону» участь взяли понад 12 тисяч школярів м. Львова, які зустрілись з письменниками зі різних міст України: Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Ужгорода, Києва.
Цього року до участі долучились відомі письменники – Божена Антоняк, Василь Габор, Тимофій Гаврилів, Юрій Кучерявий, Катерина Онищук, Мар’яна Максим’як, Оксана Думанська, Іван та Тарас Лучуки, Мар’яна Савка та інші.

Організаторами цьогорічного Читацького марафону є ГО «Форум видавців» та Управління освіти ЛМР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *