20 новинок від Старого Лева до 20. Форуму видавців

До ювілейного Форуму видавців «Видавництво Старого Лева» підготувалося з усією відповідальністю. Книголюбів воно порадує 20 найсвіжішими новинками, серед яких – літературні делікатеси на будь-який смак: і книжки для найменших, і підліткова література, і доросла проза та поезія.

Зокрема, на Форумі видавців Старий Лев презентує «П’ятикнижжя» Грицька Чубая, яке ще до свого виходу встигло голосно про себе заявити, та, без сумніву, унікальне видання поезій Богдана Ігоря Антонича «Чаргород». Також серед родзинок видавництва – казка для дітей «Хто зробить сніг», яку написали та власноруч ілюстрували Тарас та Мар’яна Прохаськи. Це – перший спільний літературний проект подружжя Прохаськів, перша дитяча книжка Тараса Прохаська та перший досвід Мар’яни Прохасько у ролі ілюстратора.

Одними книжками участь видавництва у Форумі видавців не обмежиться. На запрошення Старого Лева до Львова завітають непересічні гості – письменники та ілюстратори. Так на ювілейний Форум приїде британський автор Джеремі Стронґ, один із найпопулярніших дитячих письменників у світі.

Старий Лев потішить гостей Форуму і цікавими проектами та презентаціями – загалом видавництво запланувало на час Форуму видавців близько 20 заходів (не враховуючи автограф-сесій), більшість з яких можуть претендувати на звання ТОП-події Форуму.