МІЯ: “Мій пріоритет – якісна музика”!

Мія
Мія

Співачка МІЯ стрімко увірвалась у середовище шоу-бізу і так само стрімко підкорила слухачів своїм розкішним вокалом. МІЯ виконує пісні як українською мовою, так і англійською, російською. Її спів та виконавчі можливості, вишуканий романтичний репертуар не залишають байдужим жодного слухача. Коло шанувальників її таланту постійно зростає. Саме тому сьогодні – напередодні Дня закоханих – наша розмова про кохання та музику зі співачкою, добре відомою слухачам як МІЯ.

– МІЯ, Ваші пісні такі емоційні. А як Ви особисто відноситесь до кохання, яке місце у Вашому житті посідає кохання?
– Вважаю, що світле почуття кохання має бути єдиним у житті. І щасливі ті, кому вдалося зустріти справжнє кохання. Але, на мою думку, не варто займатися його пошуками – це почуття виникає у душі спонтанно. Тому сьогодні для мене на першому місці – моя робота, мій творчий розвиток. Скажу відверто: у мене є прихильники, яким я симпатизую, і які симпатизують мені. Мені, як дівчині, звичайно, це приємно. Але шлях до мого серця є тернистим . Можливо, саме тому моє серце є поки що вільним. До того ж, як і в кожної творчої людини, левову частку мого життя займає музика та моя любов до музики.
– Яким пісням Ви надаєте перевагу у своєму репертуарі? Яка пісня є, можливо, Вашою візитівкою ?
– Я виросла на хорошій музиці. Свого часу я займалася з відомим вокалістом Лесею Селітрою, яка вклала в мене дух справжньої музики. Тому мій ранок, зазвичай, розпочинається з горнятка хорошої кави та класики, джазу. Я прагну бути виконавцею, яка співає пісні голосові, вокальні, які, на додачу, ще й несуть смислове навантаження, заряджають слухачів емоціями та силою. Хочу бути виконавицею, яка несе силу навіть у ліриці. Мені, як і багатьом артистам «KARPARATION», пишуть чудові пісні Наталка Карпа, Оля Войцович, Євген Карвацький, а також Gvozdini та моя подруга Марго. Але своєю візитівкою я, безумовно, вважаю пісню «Розпач», яка за кілька місяців завоювала
ефіри багатьох рейтингових станцій. У колі моїх шанувальників вона більш відома, як «А в серці біль». На цю пісню було знято відео, яке стало вдалим дебютом.

– Ваша співоча кар’єра так стрімко розпочалася. Яким був її початок?
– Співаю давно. Але справжнім почат-ком своєї кар’єри вважаю, все-таки, «Євробачення-2010», фіналісткою якого я ста-ла торік з україномовною піснею «Вона», дещо неформатною для такого конкурсу, як виявилось згодом. Але у фіналі до мене підходили Ігор Ліхута та ведучий Савік Шустер, які були у щирому захопленні. Це надихало! А ще після «Євробачення» мій записник збагатився багатьма контактами.
Та ті люди, які підтримують мене і донині, це, передусім, – колектив «KARPARATION».

– І, традиційно, про плани на майбутнє.
– Безперечно, це новий кліп та завершення роботи над дебютним альбомом. Хоча зараз панує період синглів. Тому в пошуку нової пісні, яка так само завоювала б увагу слухачів, як і «Розпач». У найближчих планах – сольний акустичний концерт, який відбудеться навесні, і підготовкою якого займаюся майже рік. Я виконаю як кавери на світові хіти, так і акустичні версії моїх пісень. Акомпанувати мені запросила дуже талановитого піаніста Григорія Скалозубова. А місцем проведення концерту, ми обрали піано-бар з вишуканими інтер’єрами фешенебельного готелю «Nobilis». Сподіваюсь, цей концерт стане доволі помітною подією у мистецькому житті Львова.

– Що ж, тоді щиро побажаю Вам успіхів та нових цікавих пісень!

Розмовляла Ірина ВАНЧОСОВИЧ

Мія
Мія

ДОСЬЄ:
МІЯ (Марія Крумшин) – українська співачка.
Народилася: у Латвії, м. Даугавпілс, у родині священика.
Місце проживання: Львів (ще ма-ленькою переїхала до Львова).
Навчання: у 2004 році закінчила музичну школу за класом бандури;
далі – Львівський національний університет ім.. Івана Франка (юридичний факультет); з 2003 року займалася вокалом з відомим вокалістом Лесею Селітрою.
Творча діяльність: з 2008 року є співачкою продюсерського центру
«KARPARATION» (співпродюсерами якого є Ярослав Степаник та Наталка Карпа); у травні 2011 в ефірах з’явилася дебютна відео-робота на пісню «Розпач» (автори: Олеся Садова та Наталка Карпа, режисери: Тарас Дронь та Володимир Щурко)
Конкурси: брала участь в багатьох фестивалях та конкурсах – стала володаркою Ґран-прі на фестивалі «Кришталеві грона», здобувала перші місця на фестивалях «Цвіт папороті», «На крилах дитинства», «Володимир»; брала участь у фіналі відбіркового конкурсу «Євробачення-2010» з піснею «Вона» (автор: Назар Савко)
Захоплення: співачка, окрім всього, що пов’язане з музикою, полюбляє багато читати.

Джерело: РІА-Львів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *