Прем’єра вистави “Сліди вчорашнього піску”

26 та 30 січня о 19.00 год відбудеться вистава Народного колективу Українського драматичного театру “Ми” “Сліди вчорашнього піску” за Олександром Вітером. Вистава відбудеться у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини (вул. Вахнянина, 29, каб. 322).

Ми постарались зробити «Сліди вчорашнього піску» реалістичним андеграундом. Постараємось надати можливість і посміятись, і поплакати – кому, що більше до душі. , – зазначив режисер-постановник театру «Ми», Відмінник освіти України, відзначений почесним нагрудним знаком “Софія Русова”, завідувач відділом театрального мистецтва та хореографії ЦТДЮГ Валерій Собецький.

Довідка

“Сліди вчорашнього піску” – це вже третя робота театру за п’єсами сучасного талановитого українського драматурга Олександра Вітера.

Першим був дитячий мюзикл “Як стати справжнім бегемотом”. Потім “Ми” попрацювали над виставою за п’єсою “Станція, або розклад бажань на завтра”.

Олександр Вітер, автор п’єси – лауреат і переможець численних всеукраїнських та міжнародних фестивалів і конкурсів. Зокрема, здобув перше місце на Фестивалі сучасної української драматургії (режисура, Київ, 1999). Володар Президентського гранту для молодих митців України 2001 року (постановка вистави «Адвокат Мартіан» Лесі Українки в Національному театрі ім. Івана Франка). Лауреат фестивалю “Оберіг”, Конкурсу молодих поетичних талантів. Отримав ІІ премію за п’єсу “Сліди вчорашнього піску” на Бієнале актуальних мистецтв в номінації “Драматург” (2004).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *