«Рожеві сни” художниці Оксани Проців

16 березня о 17 годині «Зелена канапа» почне бачити «Рожеві сни” художниці Оксани Проців.

«Рожеві сни» – виставка красивих, романтичних, м’яких картин, що виконані в оригінальній техніці: папір, шовк, туш, перо, акварель.

Оксана не одна розробляє подібний жанр та стилістику. Її родина з трьох художників –  відома у Львові. Чоловік – Іван Проців, персональна виставка якого відбулася в 2009 році в галереї «Зелена канапа», представляє чоловіче урочисте оспівування жіночого образу в образотворчості. Дочка – Вікторія (її виставка відбулась в 2007 і 2009) знайшла себе в дитинних, гумористично-сюжетних картинах. А Оксана Проців – уособлює жіночу складову і малює все, що є милим для ніжної жіночої душі.  «Рожеві сни» Оксани Проців, можна буде подивитись до 4 квітня 2010 року.

Біографічна довідка:

Оксана Проців народилася 1961р. у м. Чимкенті (Казахстан).

У 1984р. закінчила Львівський державний інститут прикладного та декоративного мистецтва (нині Львівська Національна академія мистецтв) . З 1992 р. представляє свої роботи на виставках. Учасниця регіональних, республіканських та міжнародних виставок.

Персональні виставки:

2001 – Музей етнографії та художнього промислу, Львів, Україна
2003 – галерея “ ART SHOW ”,Торонто, Канада
2008 – готель “Опера”, Львів

Займається станковою графікою, малярством, іконописом. Роботи знаходяться в галереях та приватних збірках України, Росії, Канади, Польщі, Голандії. Живе і працює у Львові.

Галерея “Зелена канапа”

Львів, Вірменська 7
032 243 70 23
http://www.artgreensofa.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *