22 січня презентація нового роману Оксани Забужко у Львові

Книгарня «Є» запрошує на презентацію нового роману Оксани Забужко «Музей покинутих секретів», яка відбудеться 22 січня. Початок – о 18:30.

Вперше у Львові і тільки у книгарні «Є» відбудеться довгоочікувана презентація нового роману Оксани Забужко «Музей покинутих секретів». Над цією книгою письменниця працювала багато років. Це – сучасний епос сучасної України: родинна сага трьох поколінь, події якої охоплюють період від 1940-х років до весни 2004-го. Саме цього тексту так бракувало українській літературі! Адже ця книга про владу минулого над майбутнім, про кохання і смерть, про споконвічну війну людини за право бути собою.

Це – новий жанр: роман ХХІ століття, де майстерно поєднуються історичний детектив, соціально-психологічне полотно й містичний трилер, сни і ява міняються місцями і українська історія за останні шістдесят років уперше постає живою і цілісною. На 830 сторінках — десятки доль і сюжетів: бойові стежки УПА, закриті КГБ архіви, забуті драматичні сторінки радянських 1970-80-х і буремних 1990-х… Все це, переломившись у долях головних героїв, народжує новий погляд на наше сьогодення. «Це роман про любов і смерть, — говорить сама письменниця, — про те, що зі смертю насправді ніщо не кінчається».

Модератор зустрічі – перекладач та літературознавець Марія Зубрицька.

Адреса книгарні «Є»:
м. Львів, просп. Свободи, 7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *