АСТАРТА та Діля обіцяють здивувати Підкамінь

фестиваль Підкамінь 2012

Однією із «родзинок» цьогорічного етнофестивалю «Підкамінь» котрий стартує завтра обіцяє стати виступ нового музичного проекту АСТАРТА та Діля.

Своїм днем народженням етно-поп-рок гурт АСТАРТА вважає 23 вересня 2009 року, коли відбулася його офіційна презентація. Вокалістки, Інна та Юля, познайомились в Університеті Культури, де навчались на фольклорному факультеті. Там дівчата співали в ансамблі “Кралиця”, а коли зрозуміли, що їх голоси мелодійно зливаються, вирішили співати разом. Пізніше, коли вони познайомились з продюсером та музикантом Едуардом Приступою, народився новий проект.

За словами Едуарда Приступи, на «Підкамені» АСТАРТА та Діля мають намір здивувати публіку співом-музикою-танцями, показавши свою нову програму, яка восени зявиться у вигляді дебютної платівки. Від Підкаменя, учасники проекту очікують шалених та приємних музичних емоцій, нових знайомств, та головне, щирої публіки!!!

Програма АСТАРТИ та Ділі не обмежуватиметься лише етнікою та фолк-роком – в їхньому арсеналі є акапельна програма. Тому, як каже Едуард, учасники проекту будуть намагатись у своєму виступі максимально показати всю різноманітність та різнобарвність своєї творчості!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *