Підготовка до фестивалю Підкамінь 2012 йде шаленими темпами

На Фестивальному Полі у Підкамені відбулося чергове засідання організаційного комітету цьогорічного етнофестивалю. Основне питання на сьогодні (якщо не враховувати перемовин із спонсорами) – наповнення програми.

Як повідомив арт-директор фестивалю Павло Войцехівський, кращих з кращих виконавців та гуртів, виходячи з можливостей бюджету відберуть вже на початок липня.

Лідія Жук на зйомках біля Каменя
Лідія Жук на зйомках біля Каменя

Одночасно тут, на Фестивальному Полі, в поті чола працювала творча група над зйомкою фестивального проморолика з Лідією Жук. Нагадаємо, що нещодавно дівчина стала переможницею відкритого голосування на сторінці «Підкаменя» у соціальній мережі Facebook за право бути «обличчям» «Підкаменя-2012». Творче об’єднання «ДеФорМо», котре взялося за виготовлення ролику запевняє – ролик буде готовий за тиждень, тож чекайте його незабаром на електронних ресурсах та телеканалах. Перші з радіо роликів вже від сьогодні звучатимуть на хвилях інформаційних партнерів Підкаменю 2012 – Тиса ФМ, Радіо Полісся 106,6 ФМ, Стильне Радіо Перець 107.5 FM, та ексклюзивного медіапартнеру ФМ Галичини.

Ліда вперше побувала у Підкамені та просто у захваті від містечка, яке дало назву одному із найкращих фестивалів України. Її заворожує і налаштовує на містичний лад громаддя Каменя і кличе до високого велич Монастиря. А хлопці із знімальної групи запевняють, що «Підкаменю» дуже підходить таке «обличчя».

Тим часом на сторінці «Підкаменя» у Facebook вже зареєструвалася перша пара, яка вирішила вступити на подружній рушничок під час фестивального дійства – Мартинюк Олена і Каміньський Володимир. То ж можна з впевненістю говорити – це вже добра традиція!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *