9 січня у Львові вдруге відбудеться фестиваль Рок-Коляда

фестиваль Рок-КолядаОдною з особливостей Різдва у Львові вдруге стане фестиваль Рок-Коляда, що відбудеться 9 січня у Хмільному домі Роберта Домса.

 Минулого  року фестиваль дебютував аншлагом та, без сумніву, змусив чекати на себе до наступних різдвяних свят.   Найцікавішою  родзинкою Рок-Коляди залишається  виконання етно-рок гуртами колядок та щедрівок у власному, сучасному баченні.   Цього року на фестиваль в якості гостей завітають фолк-рок гурт „Русичі” з Білгорода-Дністровського та гурт „КораЛЛі” з Івано-Франківська.

     „Русичі” живі у пам’яті львів’ян з часів останнього етнофестивалю „Підкамінь”, де запалили публіку потужним та цікавим матеріалом. Знайомі тексти народних пісень у виконанні чарівної вокалістки, покладені на запальні ритми фанку, регі, та суміші інших сучасних стилів рок-музики створюють неповторний стиль „Русичів”, котрі підкорюють серця слухачів не тільки в Україні, а й за кордоном.

     Гурт  „КораЛЛі” добре відомий за виступами практично на всіх етно та рокфестивалях України. Хлопці вирізняються надзвичайно енергійною та жвавою музикою, (її можна охарактеризувати як етно-панк) та використанням древнього гуцульського інструменту – трембіти! Гурт „КораЛЛі” –  лауреат ювілейної Червоної Рути у номінації „Рок-музика”.

     Єдиним  представником Львова буде гурт „Йорий Клоц” – етно-експерементальна формація, що вражає як поєднанням інструментів (ліра, коза, бандура, двійниця, дримби та електронні біти), так і стилістикою обробок народних мелодій: від драменбейсу до ембіенту, від панку до джазу.

     У перервах між виступами гуртів –  різдвяні конкурси та розіграш призів (футболки, DVD, CD) він магазину „Наш формат”!

     Щоб не прогавити можливість згадати фестивальне літо, весело провести час та поколядувати у чудовій компанії, запрошуємо:

     9-го січня у „Хмільний дім Роберта Домса” (вул. Клепарівська 18)

     Початок о 19:00.  

     Вхід: попередній продаж 30грн, на вході 40грн

     (кількість  квитків у попередньому  продажі обмежена)

Квитки можна придбати:

Магазин “Наш Формат”, вул. Староєврейська, 28 (поруч із Мазох-кафе) з 10:00 до 19:00

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *