Наталка Карпа запалює зірки шоу-бізнесу

Популярна співачка, заслужена артистка України Наталка Карпа усе активніше розкручує власний продюсерський центр KARPARATION. Завдяки Карпі і її колезі-продюсеру Ярославу Степанику в українському шоу-бізнесі уже яскраво спалахнули гурти GLAMOUR та “Шоколадка”, арт-балет GLEDIS, співачка Мія. Нещодавно запрацювало інтернет-представництво продюсерського центру – www.karparation.com. А невдовзі зірок, яких запалює Карпа, побільшає. KARPARATION оголосив набір дівчат (віком від 14 років) у балет Наталки Карпи. Шукає продюсерський тандем і талановитих дітей, для яких відкрито школу естрадного мистецтва.

– У всіх артистів, якими займається наш продюсерський центр, – бурхлива творча діяльність, – розповідає Наталка Карпа. – Вони записують нові пісні, знімають кліпи, дають концерти. Кожен із проектів упевнено йде власним творчим шляхом. Стилістично вони не перетинаються. У кожного виражена яскрава індивідуальна жилка, завдяки чому у всіх уже сформувалося коло прихильників. Як продюсер задоволена усіма своїми артистами. Приємно, що останнім часом мої підопічні самі фонтанують креативними ідеями, над втіленням яких уже потім працює уся наша дружня команда.

– Як узагалі почуваєшся у ролі продюсера?

– Мені цікаво формувати і просувати на музичний ринок нові проекти. Хоча, зізнаюся, робота у продюсерському центрі дещо відбирає час, який могла б присвячувати власній творчості. Та з цим, мабуть, стикається кожен співаючий продюсер.

– KARPARATION оголосив набір у дитячу школу естрадного мистецтва – дітей віком від п’яти до шістнадцяти років. Ваше гасло – „Зірками не народжуються – зірками стають!”…

Це моя давня ідея. А відколи ми відкрили продюсерський центр, усе більше знайомих почали цікавитися: „Наталко, а може, можна до тебе привести своїх дітей? Нехай повчаться”. „А чом би й ні?” – подумала. Оперному чи фольклорному мистецтву навчають. Тож чому б не відкрити школу естрадного мистецтва. Наразі наша школа тільки розпочинає свою діяльність. Це, радше, студія, аніж школа. У ній діти матимуть заняття з вокалу, уроки хореографії та сценічну майстерність. Уже набрали педагогів. Головне завдання, яке ставимо перед собою, – виявити у дитини талант: до чого вона більш здібна – до співу, танців, а може, до акторства? Виявивши, розвиватимемо у дитині її природні задатки. Наші вихованці їздитимуть на фестивалі та конкурси. З часом планую запрошувати до студії відомих співаків, аби вони проводили дітям майстер-класи. Можливо, й сама час від часу викладатиму.

Галина Гузьо, “Високий Замок”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *