«Jazz Bez» буде удвічі дешевший для студентів

Наймасштабніший український джазовий фестиваль «Jazz Bez», що триватиме з 4 по 15 грудня 2013 р., траційно надає студентам 50% знижки на квитки, адже фестиваль створився не тільки щоб презентувати кращі зразки світового джазу та створювати міжнародні проекти, алей для того, щоб виховувати джазові смаки у Львові.

Оскільки основним організатором та ідейним натхненником фестивалю виступає Мистецьке об’єднання «Дзиґа», знижки надаються також учасникам клубів, що постали з його ініціативи: арт-клуб «ТАМ», фотоклуб «5х5», літературний клуб «Кабі.net», ЕтноКлуб Набутків, «БлюзКлуб.Львів» та «ДжазКлуб.Львів».

Тринадцятий «Jazz Bez» об’єднає довкола джазу Київ, Харків, Рівне, Тернопіль, Луцьк, Люблін, Санок, Глівіце, Перемишль та батьківщину Богдана-Ігоря Антонича село Новицю. Вперше до джазової федерації приєднаються Мостиська. Серцем Фестивалю є Львів.

Цього року у Фестивалі візьме участь півтори сотні музикантів з України, Польщі, США, Ізраїлю, Великобританії, Німеччини, Данії, Швейцарії, Італії, Білорусі, Грузії, Вірменії, Азербайджану…

На шанувальників джазу чекатимуть концерти Мар’яни Садовської, зірки світового фрі-джазу піаніста Метью Шіппа , співачки і піаністки Marinita, зірки ізраїльської сцени Марка Еліягу , учасника проекту Майка Стерна Теймура Феля, Bester Quartet, що працюють з Джоном Зорном, італійських Kekko Fornarelli Trio, World Service Project з Лондону, грузинських ZumbaLand, швейцарських KAOS Protokoll, білоруськихH.A. Quartet, польського піаніста Куби Станкевича, гітариста «Laboratorium» Ришарда Стили , KOMEDA: AHEAD, Krzysztof Kobylinski Trio, Aladdin Killers, проекту Ігоря Гнидина, JT Fresh та багатьох інших виконавців.

Квитки можна придбати: у касі Львівської Філармонії (вул. Чайковського, 7), касах Театру ім. Марії Заньковецької (вул. Лесі Українки,1), клубі «Picasso» (вул. Зелена,88) та у галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35).

Вартість квитків – від 80 до 160 грн.

Пільгові квитки продаються тільки в галереї «Дзиґа» і тільки до 2О листопада. Організатори просять не забувати студентські квитки та клубні картки!

ПРОГРАМА ФЕСТИВАЛЮ