Стартує благодійна акція до дня святого Миколая “Миколай про тебе не забуде”

Цього року найвідоміша благодійна акція до дня святого Миколая відбудеться у Львівському Палаці мистецтв.

Інформація про набір волонтерів на благочинну акцію „Миколай про тебе не забуде”
акція - Миколай про тебе не забуде

МГО „Академія Української Молоді” спільно з навчальними закладами, громадськими організаціями та спільнотами вже дев’ятий рік поспіль проводить благочинну акцію „Миколай про тебе не забуде”. Завданням акції є зібрати та роздати подарунки для тих дітей, які могли би залишитися без нашої або ж батьківської уваги (діти-сироти, діти з багатодітних та малозабезпечених родин). Особливістю акції є те, що вона залучає велику кількість волонтерів – помічників Миколая, які збирають речі на подарунки в школах, вищих навчальних закладах, працюють на Фабриці Миколая, проводять святкову акцію в місті напередодні дня Миколая та розносять подарунки безпосередньо по адресах дітей. Минулого року нам вдалося рознести подарунки для 3200 потребуючих дітей Львова, до акції долучилося близько 700 волонтерів – учнів страших класів та студентів.
МГО „Академія Української Молоді” оголошує про проведення вишколів для волонтерів, для кожного, хто хоче особисто взяти участь у рознесенні подарунків та  більше дізнатися про особливості проведення акції.

Запрошуємо усіх людей доброї волі долучитися до акції „Миколай про тебе не забуде” та прийти на вишколи для волонтерів, що відбуватимуться 21 та 28 листопада, 5 грудня з 11:00-13:00 та 16:00-18:00, за адресою: Львівський палац мистецтв,вул. Коперніка,17 (зал на першому поверсі). Реєстрація волонтерів до 5 грудня 2009 року.

Давайте разом подаруємо віру в чудо тим, які справді цього потребують!

Додаткова інформація про акцію
Світлана Роднєнкова Тел: 097 777 5242
Прес-служба Оля Шередько 097 99 18 381
Ел.пошта: info@mykolaj.com.ua
www.mykolaj.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *