В місті розпочне роботу фабрика святого Миколая

Цими вихідними у Львові розпочинаються зимові святкування. У центрі міста розпочне роботу Різдвяний ярмарок. Також будуть проходити “Андріївські вечорниці” та працюватиме “Фабрика святого Миколая”.

Урочисте відкриття ярмарку відбудеться 12 грудня о 17.00 год. на проспекті Свободи. Ярмарок працюватиме до 10 січня 2011 року на пр. Свободи та на пл. Ринок.

Окрім того у неділю, 12 грудня, у палаці Мистецтв будуть проходити “Андріївські вечорниці”.

У понеділок, 13 грудня, о 12.00 у приміщенні Львівського Палацу Мистецтв (вул. Коперніка, 17) в рамках проведення благочинної акції “Миколай про тебе не забуде” відбудеться урочисте відкриття “Фабрики Святого Миколая”.

Впродовж тижня працюватиме близько 700 волонтерів: старшокласників і студентів. На Фабриці є такі відділи: прийому речей, видачі адрес, сортування речей, пакування подарунків, перевірки якості спакованих подарунків. Волонтери працюють дуже інтенсивно, адже до Дня Святого Миколая залишилися лічені дні, і від усіх нас залежить чи віра у диво та добро не згасне у серцях потребуючих дітей нашого міста.

Запрошуємо усіх людей доброї волі долучитися до акції “Миколай про тебе не забуде”. Іграшки, солодощі, канцелярські речі, дитячі книжки просимо приносити до 17 грудня на Фабрику Святого Миколая, яка працюватиме в приміщенні Львівського Палацу Мистецтв за адресою – вул. Коперніка,17 (з 10.00 до 19.00).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *