«Львів має особливий туристичний потенціал щоб стати 133 містом міжнародної туристичної організації «European Cities Marketing»

У Львові триває перша Львівська туристична конференція «Перемагай з левом!». Участь у конференції беруть представники туристичної, ресторанної та готельної галузей Львова та Польщі, Австрії, Німеччини, Великобританії.

«Львів  має особливий туристичний потенціал  щоб стати 133 містом міжнародної  туристичної організації «European Cities Marketing». Для того, щоб увійти в  організацію, місто має мати певні  критерії, це розмір міста, якість надання туристичних послуг, архітектура міста. У Львові ці критерії на досить високому рівні. І найголовніше те, що наша організація зараз  має намір  залучати міста сх. Європи», – повідомив президент міжнародної туристичної організації «European Cities Marketing».
 
Як  зазначив заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів під час урочистого відкриття конференції, вона триватиме два  дні, у межах події відбудеться  ряд як цікавих та пізнавальних презентацій  та обговорень щодо перспективи розвитку туризму у Львові, діяльність інформаційних туристичних центрів, співпраці міст у розвитку цієї галузі тощо.
 
Також було вручено подяки та дипломи міського голови учасникам конференції за популяризацію, розвиток туризму, хостелів, за високі стандарти обслуговування клієнтів, якість у наданні послуг
 
Завтра  у межах конференції заплановані  сесії: «Туризм: теорія та практика. Досвід Львова та інших міст», «Брендінг  міст».
 
Довідка
 
У міжнародну туристичну організацію  «European Cities Marketing» входить 132 міста із 32 країн Європи. «European Cities Marketing» це мережа міських туристичних офісів. Завданням організації є збільшити потік туристів через ефективний маркетинг міста. Системно в організації проводяться навчання, зустрічі та конференції для учасників організації.

джерело: lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *