Майстер-клас Сергія Федотова

5 листопада в 11.00 год. у рамках VI Міжнародного театрального фестивалю «Драбина» (5 – 8 листопада 2009, Львів) відбудеться майстер-клас одного із найуспішніших сучасних російських режисерів Сергія Федотова, присвячений драматургії культового ірландця Мартіна МакДонаха та акторському методу геніального російського актора, педагога, режисера Міхаїла Чехова.

Мартін МакДонах – перший драматург із часів Шекспіра, чотири п’єси якого одночасно йшли на підмостках Королівських театрів Лондона.

Сучасного ірландського драматурга Мартіна МакДонаха найсуворіші критики Старого й Нового світу називають «Тарантіно від театру», а також «головним драматургом ХХІ століття».

Міхаїл Чехов – племінник Антона Чехова, актор і режисер. Працював з К. Станіславським і М. Рейнхардом. В 1939 р. створив свою акторську школу в США через яку пройшли Мерлін Монро, Антоні Квін, Клінт Іствуд… Знімався у легендарному фільмі «Заворожені» Альфреда Хічкока.

Довідка:
Сергій Федотов
– заслужений артист Росії, творець та художній керівник Пермського театру «У моста». Його постановки отримали більше 20 Гран-Прі міжнародних театральних фестивалів. Сергій Федотов постановник більш, ніж 150 вистав у Росії та за кордоном.

Всі бажаючі взяти участь у безкоштовному майстер-класі повинні написати листа на пошту adriana@drabyna.lviv.ua з зазначенням наступної інформації:

1. Ім’я та прізвище
2. Місце роботи/навчання
3. Кілька Ваших відгуків про фестиваль “Драбина” (якщо щось чули)
4. Контактна інформація (якнайдетальніша).