IV Всеукраїнський фестиваль команд КВН «Галицька ліга запрошує друзів» – дано старт новому сезону Галицької ліги КВН

Вчора, 29 березня в кінопалаці ім. О.Довженка відбувся IV Всеукраїнський фестиваль команд КВН «Галицька ліга запрошує друзів». В гала-концерті якого взяли участь найкращі за рішенням оргкомітету та журі 30 команд з усієї України.

Галицька ліга КВН 2009Серед відомих глядачам з попередніх сезонів Галицької ліги КВН команд таких як ЧистоГон(Львів) та Набла (Львів) було чимало й абсолютно нових команд, серед яких добре розрекламована в ЗМІ команда Коліжанки (Львів). Серед гостей також були команди Тяп-Ляп (Ужгород), Проект 05 (Хмельницький), За так (Київ), Скотті і не снилось (Київ), ПІНГВінн (Вінниця), Бєс прелюдії (Чернівці), П’ятниця 13 (Рівне) Таблиця розмноження (Одеса), Батями InTeam з Ів.-Франківська, Біляші, Кабмін, Оптом дешевше, VIP з Тернополя. Як і належить Галицькій лізі, Львів був сповна представлений командами, Наслідки політехніки, Бумеранг, Нокдаун, Баста, Ума.net, Пляж Малібу, Хай Так, StopКадR, Єталон.

Серед сюрпризів Кубка була присутність в журі Василя Васильціва, Дмитра Табакова та фронтмена гурту «Мері» Віктора Винника. Власне окрім трьох кубків Фестивалю, за які боротися команди, частка з них також боролася і за місце «під сонцем» – місце в V ювілейному сезоні Галицької ліги КВН. А хто ж з команд отримає таку бажану путівку визначають цього річ окрім оргкомітету ще й глядачі. Тепер кожен міг проголосувати за улюблену команду надіславши СМС повідомлення з номером команди.

Переможцями, власниками кубків IV Всеукраїнського фестивалю команд КВН «Галицька ліга запрошує друзів» стали:
3 місце – команда «Батяри» (Ів.-Франківськ)
2 місце – команда «Оптом дешевше» (Тернопіль)
1 місце – команда «Набла» (Львів)

А вже 26 квітня стартує новий сезон Галицької ліги КВН. Приходьте, смійтеся, радійте життю, отримуйте позитивний настрій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *