Львівські джазові музиканти запрошуються до участі у благодійному концерті

Благодійний фонд «Крила надії», що опікується онкохворими дітьми у Львові організовує джазовий концерт, щоб зібрати кошти на лікування Володимира Брича, 19-літнього львів’янина, хворого на рак.

Організатори концерту БФ «Крила Надії» і МО «Дзиґа» звертаються до музикантів, що грають джаз із проханням підтримати щиру людську ініціативу своєю грою. Якщо концерт пройде успішно та набуде розголосу, він стане початком низки аналогічних заходів, які збережуть життя багатьом важкохворим дітям.

Концерт відбудеться у приміщенні клубу “Хмільний дім Роберта Домса”. 

На теперішній момент є домовленість з клубом на другу половину квітня (23 чи 24 число). Квиток на концерт буде коштувати 30 грн. при попередньому продажі і 40 у день концерту (з флаєром знижка 10 грн.) 

Усі кошти, зібрані від продажі квитків і протягом концерту в скриньки, будуть перечислені на рахунок Володимира наступного дня після концерту.

Зібрані сума буде оголошена перед завершенням концерту. 

Якщо Ви граєте від душі, то знаєте що музика здатна відроджувати і зцілювати. Якщо Ви присвятите кілька годин своєї гри, то допоможете видужати Володі. Зрештою, музика існує для того, щоб збільшувати кількість добра у світі. 

Звертайтесь до 5 квітня за контактами: 8 (067) 370-85-22 (Микола)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *