Міські фестивалі у Львові

Щороку Львівська міська рада проводить у місті кілька фестивалів. Тематика фестивалів настільки широка, що кожен зможе знайти фестиваль для себе!

Свято пампуха у ЛьвовіТрадиційно під час Різдвяних свят у Львові проходить фестиваль Свято Пампуха.
Українські «пампухи» та «пампушки», польські «пончки», російські «пончики», єврейські «гати», американські «донатси»… такі схожі та водночас такі різні. Саме для того, щоб ознайомитись з традиціями випікання такої звиклої страви, історією її походження та просто гарно провести час, слухаючи улюблених виконавців – завітайте до Львова на Різдвяні свята та відвідайте чудовий сімейний фестиваль Свято Пампуха.

Свято шоколаду у ЛьвовіЩо таке «солодке задоволення по-львівськи»? Ви не дізнаєтесь ніколи, не відвідавши фестиваль Свято Шоколаду, що проходить у Львові на початку весни. На святі на Вас чекає створення справжніх шедеврів з шоколаду, смакування найкращим львівським шоколадом та незабутній весняний настрій. Відвідайте Львів в березні на Святі Шоколаду.

День батяра у Львові1 травня 2008 року у Львові запрацювала машина часу – львів’яни і всі хто відвідав 1-ше міське Свято Батяра змогли поринути у настрій, побут, стилістику такого автентичного львівського явища як батярство. З того часу День Батяра став традиційним міським фестивалем у Львові. Якщо говорити у дусі недавньої «традиції», то 1-го травня й справді відбулось єднання якщо не пролетарів, то людей з львівським духом. Чекаємо Вас на День Батяра у Львові.

Міський фестиваль пива у ЛьвовіМіський фестиваль пива – це фестиваль пивної культури, способу вживання пива а також фестиваль пивної історії Львова. Це те як львів’яни бачить пиво і пивну культуру старого Львова використовуючи сучасні засоби. Не випадково на фестивалі представлені львівські торгові марки, не випадково пиво і Львів знову творять чудову атмосферу свята, перформансу, фестивалю. Завітайте на пиво до Львова.

Фестиваль Літо на Ринку
Фестиваль “Літо на Ринку”
– це грандіозне свято, що триває у Львові протягом всього літа. З червня по серпень на площі Ринок відбуватимуться виступи та майстер-класи художників, ковалів, флористів, хореографів, скульпторів, звучатиме жива музика. Незабутнє літо Вам дарує фестиваль “Літо на Ринку” та старовинний Львів.

Фестиваль Країна мрій у ЛьвовіФестиваль “Країна мрій у Львові” – найяскравіше закінчення святкувань  приурочених до Дня Незалежності  України. Відвідувачі зможуть насолодитися якісною фольковою музикою, ознайомитися з народними ремеслами, послухати душевну ліричну музику кобзарів тощо. Запрошуємо Вас в Країну Марень, Снів і Мрій.

Фестиваль Етновир у Львові
Тисячоліття існування культури людства довели, що невичерпну морально-творчу силу у збереженні генофонду цієї культури, самобутності, самоусвідомлення та пізнання має народна творчість. Львів завдяки своїй багатонаціональності  віддавна мав славу Галицького Вавилону, а гості міжнародного фестивалю фольклору “Етновир” ще і ще раз підтвердили цю репутацію. Тому тепер, коли фестиваль отримав свою домівку в нашому місті надовго, вже ніхто не дорікне Львову надмірну стриманість і камерність. Завітайте до Львова на незабутній фестиваль фольклору “Етновир”.

Фестиваль На каву до ЛьвоваКава – найулюбленіший у світі напій, популярний у будь-яку пору року. Горнятко кави заслужено займає місце серед таких символів гостинності, як привітність персоналу і затишна атмосфера готелю, ресторану або кав’ярні. Сьогодні мало хто уявляє собі день без цього ароматного напою, що додає бадьорості. Кава і кав’ярні – символи Львова, його впізнаваний бренд серед туристів різних країн. Запрошуємо Вас на каву до Львова!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *